Nyutdannet VA-ingeniør

ÅF i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske ÅF Pöyry konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 16.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider ÅF Pöyry for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

FirmaÅF Engineering
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.11.2019

Er du vår neste VA-ingeniør? 

VA- og miljøgruppen i ÅF Engineering søker etter en engasjert og entusiastisk kollega som brenner for VA-faget og vannmiljø. Gruppen består per i dag av nitten rådgivere og planleggere med sammensatt bakgrunn og erfaring innenfor vann-, avløp- og miljørådgivning og -prosjektering. 

Vi jobber med utredning, utvikling, planlegging og prosjektering av framtidens løsninger for vannforsyning og avløpshåndtering. Arbeidsoppgaver vil variere fra tidligfase utredninger, konseptutvikling og rådgivning til detaljprosjektering, oppfølging i byggetiden og byggeledelse. Godt samspill og måten vi løser oppdrag på bidrar til svært gode tilbakemeldinger fra kunder. Dette har ført til en full ordrebok og et økende antall kunder som ønsker oss med i flere prosjekter. Vi ser derfor etter engasjerte og kvalitetsbevisste personer som ønsker å bli en del av et sosialt, humørfylt og solid faglig arbeidsmiljø innen VA og miljø. 

Arbeidsoppgaver

  • Jobbe i tverrfaglige prosjekter, ofte i tilknytning til veg- og samferdselsprosjekter, men også inn mot bygg 
  • Prosjektering i små og store VA- og miljøoppdrag 
  • Fungere som medarbeider i små og store prosjekter 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør/ingeniør 
  • Gode evner til samarbeid og relasjonsbygging 
  • Kreativ og løsningsfokusert 
  • Gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftlig på norsk 

Vi tilbyr 

Du vil ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Du får faglige utfordringer og kan videreutvikle din kompetanse i spennende prosjekter. Hos oss kommer du til et tverrfaglig miljø med dyktige og erfarne kolleger i en trygg bedrift.
Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter. 

I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid 
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske 
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap 
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg 

Alle søkere oppfordres til å legge ved karakterutskrift og annen relevant informasjon. Oppstart høst 2020. 

For spørsmål vedrørende stillingen vennligst ta kontakt med seksjonsleder Fernando Perez-Fernando: fernando.perez@afconsult.com 

Søk stilling

Vis flere stillinger: