Proffselger - VFA

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark samt kjedene Flisekompaniet og Montér. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180 000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

FirmaOptimera
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist22.10.2019

Grunnet økende ordremengde i proffmarkedet søker vi etter bransjens dyktigste medarbeider - PROFFSELGER VERKTØY, FESTEMIDLER OG ARBEIDSTØY (VFA).

For å opprettholde vårt høye fokus på verktøy, festemidler og arbeidsklær søker vi etter en selger som skal inngå i en gruppe på tre VFA-selgere med Trondheim som primærområde. Vi søker deg som er fremoverlent, trives med høyt tempo, har gode samarbeidsevner og er villig til å yte god service til våre kunder.

Arbeidsoppgaver:

Du vil drive med konseptsalg av verktøy, festemidler og arbeidsklær med høy servicegrad, og oppsøkende salg mot nye kunder og prosjekter. Du vil bearbeide og utvikle etablerte kundeporteføljer, samt samarbeide med salgsledere og proffselgere inn mot nye kunder.

Eventuelle spørsmål kan rettes til salgssjef Astrid Hovsten på tlf. 901 91 738 eller Kjell-Inge Fremo på tlf. 900 22 300.

Alle henvendelser til FREMO vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.

Søk stilling

Vis flere stillinger: