Senior rådgiver geoteknikk

Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 15,44 milliarder NOK. Selskapet har 16 000 medarbeidere i Nord-Europa som sørger for at kundene får riktig ekspertise til alle typer prosjekter.
Sweco Norge er inndelt i forretningsområdene bygg, energi og infrastruktur, og sysselsetter om lag 1600 ansatte fordelt på kontorer i hele landet.Sweco Innlandet har en solid befestet posisjon på Innlandet gjennom sine kontorer på Hamar, Gjøvik og Lillehammer. Totalt jobber 92 medarbeidere på et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private oppdragsgivere innen fagene bygg, prosjektadministrasjon, geoteknikk, vann og avløp, miljø, veg, takst og TI (elektro, VVS og RITB). Sweco Innlandet er i vekst, med en sterk økning i ordreverdi og en rekke store og interessante prosjekter på gang. 

Geomiljøet i Sweco er fordelt over hele landet og jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi og grunnundersøkelser. Vi har geoteknikere i 7 byer som samarbeider på spennende oppdrag. For tiden jobber Sweco Innlandet med blant annet Mjøstårnet og utbyggingen av E6 Arnkvern – Moelv. Sweco Innlandet samarbeider med øvrige regioner i Sweco Norge AS og andre land i Sweco-konsernet.

FirmaSweco Norge
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist23.11.2019

Sweco Innlandet opplever en betydelig økt etterspørsel innen fagområdet for geoteknikk og har av den grunn behov for å styrke sitt kompetansemiljø med en geotekniker. 

Vi ser etter en geotekniker med engasjement, initativ og gjennomføringskraft. Du har genuin interesse for faget og bidrar aktivt i å utvikle gode og fremtidsrettede løsninger og leveranser til Swecos kunder. En aktiv pådriver som evner å lede seg selv og som har høy grad av personlig og faglig integritet og troverdighet.

Rollen som geotekniker ivaretar geoteknisk rådgivning og prosjektering, samt er en viktig bidragsyter i å videreutvikle geoteknikkfaget i Sweco. Stillingen inngår i et sterkt fagmiljø med spisskompetanse på brukonstruksjoner hvor fagfeltene geoteknikk og konstruksjonsteknikk samarbeider. Som geotekniker jobber du også tett med andre kontorer der geofag er representert.

Arbeidsoppgaver som inngår i stillingen, er blant annet:

  • Prosjektering og geoteknisk rådgivning.
  • Videreutvikling av geoteknikkfaget i Sweco
  • Bistand i tilbudsarbeid og markedsføring.
  • Samarbeid med kollegaer i egen enhet og på tvers i organisasjonen
  • Befaring i prosjekter

Følgende kompetanse og erfaring er viktig:

  • Mastergrad med spesialisering innen geoteknikk, eller bachelorgrad med spesialisering innen geoteknikk
  • Minimum 3 års erfaring med geoteknisk prosjektering
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy

Sweco tilbyr:

  • Et solid fagmiljø innenfor bygg, samt et miljø som er fokusert på godt tverrfaglig samarbeid
  • Utviklende og interessante utfordringer i et bredt spekter av prosjekter, også i samarbeid med øvrige regioner i Sweco Norge AS og andre land i Sweco-konsernet
  • Mulighet for videreutvikling som fagspesialist og/eller prosjektleder
  • Et svært godt arbeidsmiljø med et aktivt humorlag
  • Gode og konkurransedyktige betingelser

Stillingens arbeidssted er Swecos kontor på Lillehammer.

Er dette noe for deg? 

Søker bes søke via via denne linken: https://theac.recman.no/job.php?job_id=103331

Vi ser fram til å lese din søknad og CV og håper at du der kan beskrive hvordan du kan bidra i denne stillingen for Sweco Innlandet. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company Anstein Krekke 419 15 748 eller Gro-Anett Haugen på 974 08 693. Søknadene behandles fortløpende.

Vis flere stillinger: