Serviceteknikere Kulde eller Elektro

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har 1200 ansatte fordelt på over 30 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskapene GK Elektro, GK Rør, GK Sikkerhet og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige. Vi er også stolt partner i NTNU/SINTEFs FME ZEN - et forskningssenter for nullutslippsområder i smarte byer.

FirmaGK Inneklima Førde
FylkeSogn og Fjordane
StedFørde
Søknadsfrist24.10.2019

Vil du jobbe i GK, som er Norges beste tekniske entreprenør og servicepartner? Ja, så freidige tør vi å være! Vi i GK Inneklima er stolte over å være eksperter innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde, og er nå på jakt etter flere stjerner til vårt team. Om det høres fristende ut å jobbe på en trygg og stabil arbeidsplass i en bedrift med solid økonomi, les videre!

GK - et sted man trives!

GK har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst - til dagens over 3200 ansatte, og kontorer i hele Skandinavia. Vi skal være tilstede lokalt og samtidig ha fordelen av høy teknisk kompetanse og et godt støtteapparat sentralt. For deg betyr dette et trygt og solid firma i ryggen i ditt lokale miljø. På vår serviceavdeling i Førde vil du bli en del av et fantastisk arbeidsmiljø hvor vi ikke bare har det gøy på jobb, men også etter jobb. Er du glad i å gå toppturer får du veldig gjerne følge med oss når vi pakker sekken og stikker i vei en solrik ettermiddag. Vi har ikke alltid på oss ski på beina, så sosiale tilstelninger, aktiviteter og utenlandsturer forekommer også.

For deg som synes å gjøre samme ting to ganger blir ensformig

Tverrfaglig er nøkkelordet rundt disse stillingene. Både i rollen som servicetekniker og kuldetekniker vil din arbeidsdag være alt annet enn ensformig. Dette er jobben for deg som liker å jobbe bredt og som ønsker å utvikle din tekniske kunnskap på ulike områder. Som servicetekniker vil for eksempel ikke kun jobbe med ventilasjon, men også kulde, automasjon og varmepumper. Som kuldetekniker jobber en med komfortkjøling, prosesskjøling, varmepumper og kjølemaskiner. Med andre ord - du vil arbeide med hele spekteret av leveransen innenfor bygg.

Arbeidsoppgavene er mange, og det samme er variasjonen i type oppdrag. Den ene dagen jobber du på et stort kjøpesenter og utfører mer tradisjonell bygginstallasjon, mens den andre dagen er du på et industrianlegg. Vi har til og med hatt folk som har blitt flydd opp med helikopter for å utføre jobben sin. Kjenner du adrenalinpumpa gå?

GK gir deg en unik mulighet til å jobbe selvstendig og styre din egen arbeidsdag. Her kan du selv få være med å legge opp dagen etter hva som passer deg, oppdraget og kunden best.

Vi ser etter deg - en selvstendig og faglig interessert.

Har du en teknisk utdanning og god faglig forståelse? Det er din inngangsbillett til en karriere som servicetekniker hos oss! Har du til og med fagbrev gruppe L eller annen utdanning innen elektro eller automasjon, ja da er det en gullbillett! Din inngangsbillett som kuldetekniker er at du har utdanning som kjølemaskinist eller tilsvarende. Som tekniker er du GKs ansikt utad og jobber direkte med kunden og bistår den, du er derfor utadvendt og serviceinnstilt.

Junior eller senior? Uansett er du velkommen med din søknad. I vårt team trenger vi deg med masse erfaring og deg som ikke har like mye, deg som er en allrounder og deg som allerede er spesialist på et område. Her finnes det utviklingsmuligheter, kurs og etterutdanning for alle!

Vi håper du har fått et inntrykk av hvilken rik arbeidshverdag og sosial fritid man får av jobbe på GK. Her får du også selvfølgelig gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold, i tillegg har vi bil- og telefonordning.

Send inn din søknad og CV senest 24.oktober!

Har du spørsmål vedrørende stillingen? Ikke nøl med å ta kontakt med Distriktssjef, Knut Arild Flatfjord, på tlf: 453 91 436.

Søk stilling

Vis flere stillinger: