Prosjektleder Bygg

Storage24 ble grunnlagt i 2015 og har siden den gang vokst raskt i Europa. Selskapet opererer i Tyskland, Frankrike, Østerrike, Danmark og Norge. Storage24 introduserer et revolusjonerende, fleksibelt og rimelig produkt for små og mellomstore bedrifter, så vel som for private kunder. Vi gjør dette ved å bygge og leie ut næringsparker med moderne garasje-, lagrings- og kontormoduler. Vi har en velprøvd merittliste og vi er det sterkest voksende selskapet i vår bransje i Europa. Vårt unge og dynamiske team jobber kontinuerlig med vekst og utvikling, og med dette styrker vi vår markedsposisjon med mål om å være Europas markedsleder. Hovedkontoret er i Lorch, i nærheten av Stuttgart i Tyskland.

FirmaStorage24 Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist14.11.2019

For å styrke vår posisjon ytterligere i Norge, ser Storage24 etter en Oslo eller omegn-basert prosjektleder bygg som har sterk motivasjon og drivkraft for byggebransjen. Du vil jobbe fra vårt nye norske kontor, som vil være lokalisert i Oslo-området, og du vil rapportere til landssjef.

Storage24 gir deg mulighet til å være med på en start-up, sette ditt preg på virksomheten og med din kunnskap, erfaring og kompetanse bidra til en vellykket oppstart. Vi har et innovativt produkt i et marked med sterk vekst, med potensiale for å påvirke det etablerte markedet. Du vil være en del av et ungt og høyt motivert, internasjonalt team, som vi styrker gjennom ulike arrangementer og regelmessig utveksling. Du vil ha store muligheter for profesjonell og personlig utvikling, og vi tilbyr et dynamisk miljø, et flatt forretningshierarki der hver ansatt blir en viktig del av det store bildet.

Ansvarsområde og viktigste oppgaver:

  • lede byggeprosjekter fra A-Å i henhold til tid og budsjett, herunder planlegging, fremdrift, befaringer og rapportering
  • kommunisere og følge opp alle interessenter og utvikle gode relasjoner f.eks. med byggefirmaer, tomteutviklere, eiendomsbesittere, arkitekter, myndigheter etc.
  • oppfølging og fasilitetsstyring av våre eksisterende næringsparker
  • tett samarbeid med våre partnere og underleverandører inkludert kontrollere og godkjenne fakturaer og tillegg

Den perfekte kandidaten har med seg:

  • noen års erfaring fra bygg som prosjekt- eller byggeleder
  • kjennskap til facility management eller «mini lager» er positivt
  • stort engasjement og evne å styre flere prosjekter samtidig
  • sterk kommunikator, strukturert, selvstendig og initiativrik
  • åpen for nødvendige reiser til våre byggeprosjekter over hele landet
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne (norsk og engelsk)

Vi ønsker å motta din CV og et søknadsbrev på engelsk hvor du beskriver hva som vil være dine sterkeste bidragsfaktorer til Storage24. Søk på stillingen via lenken på denne siden

Aktuelle kandidater vurderes fortløpende.

For ytterligere informasjon kontakt IMPACT ved Trond Stensbøl eller Stig Solberg.

Stig Solberg
DNV GL Sertifisert Senior Rekrutteringskonsulent
+47 916 35552

Trond Stensbøl
Senior Rekrutteringskonsulent
+47 932 63112

Vis flere stillinger: