Salgssjef for Huskjeder og Boligprodusenter

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark samt kjedene Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

FirmaOptimera
FylkeOslo
Søknadsfrist20.10.2019

Spennende jobb for deg som har et brennende engasjement for faget og tenker at akkurat du kan gjøre den store forskjellen. Vi skal styrke vår posisjon i markedet og vår nye salgssjef vil sammen med dyktige kollegaer sikre at vi når våre resultater!

Stillingen er nyopprettet og vil jobbe sentralt med salg- og salgsledelse til boligprodusenter for Optimera. Som salgssjef vil du bistå vår salgsorganisasjon både regionalt og lokalt i alt fra opplæring til forhandlinger. Du vil utarbeide nasjonale aktiviteter og planer sammen med både kollegaer og kjedekunder i tillegg til andre oppgaver som hører naturlig med til stillingen.

Det forventes at du både leder og støtter i viktige salgs-, kunde- og forhandlingsprosesser.

Ansvar og sentrale arbeidsoppgaver

  • Salgs- og resultatansvar for Huskjeder og Boligprodusenter
  • Fagansvar for et dedikert proffsalgsapparat i Optimera
  • Planlegging, koordinering, oppfølging og opplæring mot nøkkelkunder

Kompetansekrav

  • Bakgrunn fra stilling hos huskjede eller entreprenør, alternativt erfaring fra jobb som salgssjef, markedssjef, proffansvarlig eller senior salgskonsulent etc
  • Byggfaglig kompetanse og god erfaring med IT verktøy som Excel etc. er en stor fordel

Personprofil

  • Du er en god miljøskaper og relasjonsbygger med evne til å engasjere i større forsamlinger
  • Motiverende, inspirerende og resultatjagende
  • Serviceinnstilt ovenfor kunder, leverandører og kollegaer
  • Pålitelig, med høy arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert
  • Utstrakt reisevirksomhet må påregnes

Vi tilbyr

  • Godt arbeidsmiljø
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn etter avtale

Å jobbe for Optimera er morsomt, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest dynamiske aktøren innen byggevarer i Norge. Med stor innsats og pågangsmot kan du nå langt i Optimera, for vi liker å gi muligheter til folk som jobber for det. Kulturen vår er viktig for oss, og vår visjon Sammen bygger vi vinnere står sterkt! Vi har tre hovedpilarer: Offensiv, Profesjonell og Personlig. Din oppgave blir sammen med alle oss andre å gjøre kundene våre 100 prosent fornøyd hver dag - og å ha det artig i samme slengen.

Vi vil gi deg god opplæring, konkurransedyktig lønn og gode karrieremuligheter. Gode personalkjøpsordninger, forsikringsavtaler og pensjonsordninger kommer i tillegg. Synes du dette høres bra ut? Da håper vi du har lyst til å jobbe hos oss!

Stillingen inngår i Optimera sin salgsledelse og arbeidssted vil være i Oslo. Stillingen rapporterer til Salgsdirektør for forretningsområdet.

Ytterligere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Salgsdirektør Jan Rostad på tlf. 900 19 006.

Søk stilling

Vis flere stillinger: