Fra venstre Brand & Marketing Director for SanSwiss Scandinavia, Yngve Pettersen, salgssjef Frode Tofte hos importør i Norge, Bedre Baderom AS, daglig leder i Bedre Baderom AS, Tom Kaspersen og Urs Gasser, General Manager i SanSwiss AG.

SanSwiss etablerer seg i Norge

Den sveitsiske dusjprodusenten SanSwiss etablerer seg i Norge og Skandinavia.

Yngve Pettersen, som skal lede den nye satsingen, er godt kjent innenfor VVS. Han og tidligere kompanjong Børre Haugen kjøpte baderomsleverandøren VVS Marketing AS i 1985. Sammen bygde de opp selskapet til en betydelig aktør frem til tiden var inne for å selge i juni 2014.

- Gjennom min yrkeskarriere i VVS-bransjen har jeg hatt stor glede av å skape og utvikle god business sammen med andre. Jeg har møtt mange dyktige og genuint interesserte og engasjerte mennesker, og det er spennende å fortsatt få jobbe med dem i SanSwiss, forteller Pettersen i en pressemelding.

- Vi har valgt Bedre Baderom AS som importør i Norge, og skal bistå dem med å bygge opp et forhandlernett. De vil jobbe direkte med noen kjedekonstellasjoner, baderomsbutikker, entreprenører og utbyggere, legger han til.

Med på laget har Pettersen hele markeds- og salgsapparatet i SanSwiss. Bedre Baderom AS vil håndtere alt fra salg og bestillinger, lager og markedsføring.

ISH-messen i Frankfurt tidligere i vår var startskuddet for SanSwiss-satsningen i Norge. Midt i Trondheim sentrum har Bedre Baderom AS laget et showroom hvor de presenterer et bredt utvalg SanSwiss-dusjer.