Sverre Tiltnes

– Dette vil prege hele bransjen fremover - Bygg21 inviterer til frokostmøte - Se live på bygg.no

1. oktober arrangerer Bygg21 et frokostmøte om digitalisering på Sentralen i Oslo. – Temaene og nyheter som blir tatt opp her vil prege hele bransjen fremover, sier direktør Sverre Tiltnes i Bygg21.

Han peker på at digitalisering og digitale innkjøp har et stort potensial for å sikre byggeiere, driftere og produksjonsfellesskapet effektiv tilgang til informasjon om produkter, prosesser og løsninger.

– Det ligger et stort økonomisk og funksjonelt potensial for alle involverte. På møtet får du innblikk i hvordan dette har blitt løst på en praktisk måte fra de som har startet på reisen og hvilke resultater som er oppnådd. Det vil bli tydeliggjort hvilke krav som vil komme fra byggherresiden og klare oppfordringer fra dagligvarehandelen til bygge- og eiendomsnæringen. I tillegg vil du få status på BNLs arbeid med digitaliseringsprosjektet gjennom Jon Karlsen, legger Tiltnes til, som også er møteleder.

Det vil også bli gitt klare oppfordringer til bygge- og eiendomsbransjen fra dagligvarehandelen.

Samlingen er gitt navnet «Felles grunnlag for digitale materialanskaffelser».

De som skal delta på møtet er: Jon Karlsen, BNL - Per Ola Drøpping, ASKO - Anett Andreassen, Statsbygg - Knut Mathisen, GS1 - Per Stubberud Lieng, Gausdal Landhandleri og Øyvind Skarholt, Norsk Byggtjeneste (Standardiseringsutvalget).

Les mer om arrangementet her