Betonmast Østfold bygger Ski turnhall for Ski kommune. Illustrasjon: Planforum arkitekter

Betonmast bygger turnhall for Ski kommune

Betonmast Østfold skal bygge nye Ski turnhall for Ski kommune. Kontrakten er en samspillsentreprise, og kontraktssummen er på om lag 75 millioner kroner før merverdiavgift.

Det skriver Betonmast i en pressemelding onsdag.

– Vi er svært fornøyde med å endelig ha signert denne kontrakten. Gjennom et fruktbart samspill med Ski kommune, konsulenter og underleverandører har vi funnet gode løsninger som kommer brukerne av hallen til gode, sier Lars Prangerød, daglig leder i Betonmast Østfold.

Prosjektet ble først utlyst som en totalentreprise, men avlyst på grunn av pris, og etter hvert utlyst på nytt som en samspillsentreprise, heter det i pressemeldingen.

– Kontrakten er et godt eksempel på at samspillsentrepriser kan realisere prosjekter, både med tanke på tilgjengelige ressurser og gode løsninger. Nå gleder vi oss til å komme i gang, avslutter Prangerød.

Turnhallen blir en spesialhall for turn med hallflate på 45 ganger 25 meter og fri aktivitetshøyde på ni meter. Byggestart er i løpet av høsten, og turnhallen skal være klar til bruk før jul 2020.