Lærlinger med oppstart høsten 2021

Gjermundshaug Gruppen er en samfunnsbevisst og innovativ aktør i anleggsbransjen, har solid økonomi, setter pris på erfaring og legger til rette for faglig videreutvikling. Gjennom lokalt familieeierskap siden 1949, har vi bygget solide og synlige verdier for samfunnet og private, så som veier, bruer, jernbane, vann- og avløpsanlegg.

Virksomheten med mer enn 300 ansatte omfatter anleggsdrift, trådløse kommunikasjonsløsninger, fjernstyring av anleggsmaskiner, rydding av eksplosiver, elektrisk infrastruktur og eiendomsutvikling.

Som spesialister på feltet har vi, i samarbeid med riksentreprenører og på egne ben, mål om å bli en solid aktør i markedet. Derfor har vi gjort store investeringer i vår maskinpark og kan blant annet skilte med store tøffe maskiner av kraftig kaliber, og det siste innen teknologi når det gjelder elektronikk, motor, hydraulikk og produksjonsmålinger. Med teknologien i orden ligger det til rette for en tidsriktig opplæringsperiode.

FirmaGjermundshaug Gruppen
FylkeFlere fylker
StedØstlandet, Midt-Norge
Søknadsfrist19.03.2021

Gjermundshaug Gruppen har lang tradisjon for å satse på, og utdanne lærlinger til fagbrev innen anleggsbransjen. Får du lærlingjobb hos oss er ikke dette bare starten på din fremtid, du er også en av de vi bygger vår fremtid rundt.

Du bør ha fullført VG2 i anleggsteknikk, da vi er ute etter lærlinger i Anleggsmaskinførerfaget, Anleggsrørleggerfaget og Vei- og anleggsfaget. Da har du antagelig stor interesse for faget og bransjen. Vi setter også pris på om du er ansvarfull, fleksibel og selvstendig. Du må like å jobbe i team og være nysgjerrig. Hvis du i tillegg har en solid dose stå-på-vilje, godt humør og et sterkt ønske om å bidra positvt i en Great To Place Work-sertifisert organisasjon er du antagelig den rette lærlingen for oss.

Kort om våre selskaper:

Anlegg Øst Entreprenør AS sin virksomhet er entreprenørvirksomhet som omfatter infrastruktur veg, jernbane, vann & avløp, grunnarbeider eiendom, store masseforflytningsjobber, rivningsarbeider samt betong og tømrerarbeider med hele Østlandet som arbeidsområde. Selskapets administrasjon er lokalisert i Lillehammer og Oslo. Markedsområdet er hele Østlandet.

Gjermundshaug Anlegg AS sin virksomhet er i stor grad den samme som Anlegg Øst Entreprenør AS, tillegg til at de leverer vakt og fagrelaterte tjenester til jernbanevirksomheter og jernbaneentreprenører over hele landet. Selskapets administrasjon er lokalisert i Alvdal og Elverum. Arbeidsområdet er hele Østlandet og Midt-Norge.

Vi søker nå lærlinger til disse selskapene med oppstart høsten 2021.

Vi anbefaler å søke fort da ansettelser kan skje løpende.

Kontaktpersoner:

Jeanette Bjørnstad Stenseth

Gjermundshaug Anlegg

jeanette.stenseth@bga.no

Hans Bjørnstad

Økonomi- og personalsjef

hans@bga.no

Søk her