Administrerende direktør Kjell Paulsrud i Neumann Bygg. Foto: Joseph PessarAskim-ordfører Thor Hals stod for åpningen av Neumann-byggevarehuset. Foto: Joseph PessarVarehussjef Roy Johnsen. Foto: Tormod Malvin SætherFoto: Josef PessarFoto: Joseph PessarFoto: Joseph Pessar

Neumann åpnet i Askim

Torsdag 19. september åpnet Neumanns Bygg sitt nyeste byggevarehus i Norge, nummer 14 i rekken.

Det skriver Neumann Bygg i en pressemelding fredag.

Administrerende direktør Kjell Paulsrud ønsket velkommen til det nye varehuset, og Askim-ordfører Thor Hals stod for åpningen med vinkelsliper.

Neumann Bygg er, ifølge meldingen, nå i gang med en stor satsing på Østlandet. Askim er først ute i en rekke av flere fremtidige etableringer, heter det i meldingen. Varehuset ligger langs gamle E18, på vei mot Oslo, og er hovedsakelig for proffkunder. Neumann Distribusjonssenter på Dal skal fungere som logistikkpartner for byggevarehuset i Askim.

Varehuset vil være i dagens lokaler frem til våren 2020, da de midlertidig flytter over i dmidlertidige lokaler andre siden av veien mens et nytt proffvarehus på 3.000 kvadratmeter bygges på originaltomten. Antatt åpning her er våren 2021.