Arkitekt: Link ArkitekturArkitekt: Link ArkitekturArkitekt: Link Arkitektur

Slik blir Construction City

I et 85.000 kvadratmeter stort kompleks på Ulven skal nesten 40 aktører innenfor bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen samles. Om halvannet år starter byggingen av Construction City som kommer til å romme 5.000 arbeidsplasser.

Byggets størrelse tilsvarer 12 fotballbaner og blir en kunnskapspark og et samlingssted som skal skape synergier på tvers for å bringe bransjen fremover.

– Sentralt for Construction City er samhandling og kunnskapsdeling, derfor er det planlagt å bygge kontorlokaler rundt et felles «hjerterom» der konkurrenter, samarbeidspartnere og gründere kan møtes og dele ideer for å drive bransjen fremover, sier Camilla Krogh, daglig leder for Ulven AS og Construction City i en pressemelding.

Seks rause kontorfløyer knytter seg direkte til hjerterommet og etablerer et samlet anlegg med gode relasjoner mellom prosjektets funksjoner. Det grønne elementet er viktig både i utearealer, så vel som fellesarealer og skal være med på å skape et velkommen og varmt miljø.

― Relasjonen mellom bygget og bygulvet er viktig for ansatte i bygget, så vel som for beboere i Oslos nye bydel. Vårt fokus er at Construction City skal være et inviterende prosjekt og en tydelig identitetsbygger og katalysator for Ulvenområdet, sier Krogh.