Nyutdannet 2020 - Ingeniør innen Geoteknikk, Oslo, Bergen eller Trondheim

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeHordaland, Oslo, Trøndelag
StedOslo, Bergen eller Trondheim
Søknadsfrist06.11.2019

Har du ambisjoner innen geoteknikk? Vil du raskt få brukt fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og spennende prosjekter? Vi skaper løsningene bak fremtidens bærekraftige samfunn, og søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap. Er du vårt nyeste tilskudd?

BLI DEL AV ET FAGMILJØ I VERDENSKLASSE
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har kompetanse i verdensklasse, og mange av våre fagmiljø er ledende i både Norge og verden. Som en del av COWI gruppen, med over 80 års erfaring, og rundt 7200 medarbeidere verden over, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer.

Som ingeniørgeolog i COWI vil du jobbe tett sammen med en senior og får etter hvert ansvar for mindre oppdrag. Dine primære arbeidsoppgaver er geoteknisk prosjektering, rapportering av grunnundersøkelser samt beskrivelse og oppfølging av geoteknisk arbeid på byggeplass. Du deltar også på befaringer og kundemøter. Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder.

DU ER NYSGJERRIG, ENGASJERT OG ØNSKER Å BIDRA TIL SAMFUNNSNYTTIGE LØSNINGER
COWI er på jakt etter deg som tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker komplekse, faglige problemstillinger, og synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

Din kompetanse:

  • Sivilingeniør/mastergrad innen geoteknikk
  • Gode akademiske resultater
  • God kjennskap til beregnings- og presentasjonsverktøy (e.g. Geosuite og Plaxis).
  • Du trives med å jobbe sammen med andre
  • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk
  • Du tilegner deg ny kunnskap raskt.

Har du allerede skaffet deg noe erfaring fra arbeidslivet, er du også velkommen til å søke

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Medarbeiderutvikling er en prioritert oppgave i COWI, og vi jobber derfor systematisk for at du skal få gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende. For at vi skal kunne vurdere din søknad ber vi deg legge ved følgende dokumenter:

  • CV
  • Søknadsbrev
  • Foreløpig karakterutskrift/vitnemål

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Oddny Jørgensen
Seksjonsleder
Tlf: +47 913 80 302

Arbeidssted vil være Oslo, Bergen eller Trondheim, oppgi ønsket kontorsted i søknaden din. Grunnet GDPR aksepterer vi kun søknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Søk her

Vis flere stillinger: