NSW Arkitektur runder 70 ansatte

NSW Arkitektur vokser, og ansatt nummer 70, nummer 50 på kontoret i Rådhusgaten i Oslo, er Geir Rognlien Elgvin.

Elgvin har bakgrunn fra Wilhelmsen Ship Management, Sea Trucks Group Nigeria og AKOFS Offshore.

- Når vi nå skal styrke oss ytterligere innen infrastruktur, arkitektur og byutvikling, er det i denne omgang viktigst for oss å ikke tenke spisskompetanse innen arkitektur. Vi har sett etter en ny kollega med overblikk som kan skape nye løsninger innen fremtidens infrastruktur, konseptutvikling for elektromobilitet og som har gode verdier rundt byutvikling. Elgvin har erfaring med hvordan steder og byer skapes og videreutvikles, og vi gleder oss spesielt mye til at han representerer oss med sine foredrag, sier daglig leder i NSW Arkitektur, Lise Rystad i en pressemelding.

Elgvin kommer fra stillingen som Prosjektdirektør i programvareselskapet Moment.Team på Holbergs plass, og sitter i tillegg i driftsstyret på Ruseløkka skole i Oslo, og er styremedlem i Oslo Havn. Han har tidligere vært styreleder i Oslo og Akershus elbilforening, han var betatester for Tesla i 2015-2017 og har vært foredragsholder på blant annet SXSW og Arendalsuka.

Elgvin er 43 år, er gift og har familie på fire. Han tiltrådte stillingen som prosjektdirektør i NSW Arkitektur 15. august 2019, og vil blant annet ha ansvaret for NSWs Hyperloop-prosjekt, og ha et særlig fokus på NSWs by- og stedsutviklingsprosjekter.