HR-sjef

Backe skaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og anleggsbransjen. Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet omsatte i 2018 for ca 4 milliarder kroner og har nærmere 800 medarbeidere.

Backe bygger offentlige bygg til omsorgs- og skolesektoren, næringsbygg, og boliger for mennesker i alle faser av livet. Selskapet har omfattende erfaring med offentlig-privat samarbeid. Lokal kunnskap og tilstedeværelse har vært bærebjelken i Backes entreprenørvirksomhet i over 70 år. Nærhet til lokalsamfunn landet rundt vil fremdeles være viktig, samtidig som vi gjennom satsingen Ett Backe utnytter en offensiv strategi for digitalisering av både entreprenør- og prosjektutviklingsvirksomheten, med mål om et sømløst samarbeid med partnere og leverandører og utvikling av bærekraftige bygg for oppdragsgivere i privat og offentlig sektor.

FirmaBacke Entreprenør
FylkeAkershus, Oslo
StedLysaker
Søknadsfrist22.09.2019

Lederstøtte – Employer branding – Talent & lederutvikling

Å skaffe, utvikle og beholde kompetanse er avgjørende for at Backe skal nå sine mål og realisere strategien.

Ambisjonene er høye og som HR-sjef vil du få en helt sentral posisjon i selskapet. Du vil være en viktig bidragsyter ved å sikre at vi rekrutterer de dyktigste medarbeiderne, at de utvikler seg både faglig og personlig og blir lenge. Som HR-sjef vil du være en rådgiver og en bidragsyter i både det strategiske og operative HR-arbeidet.

Potensialet i nedslagsfeltet ditt er stort og mulighetsrommet for påvirkning og samarbeid deretter, både internt i organisasjonen, med utdanningsinstitusjoner og også overfor næringen generelt.

Rollens ansvarsområder kan oppsummeres slik:

  • Operasjonalisere og implementere HR-strategien
  • Arbeide aktivt med Employer Branding for å sikre tilgang på attraktiv fag- og lederkompetanse
  • Være rådgiver for og utfordre lederne våre i arbeidet med å skaffe, utvikle, beholde og avvikle medarbeidere
  • Utvikle konsepter for - og bidra i gjennomføring av - leder- og talentutvikling, mentoring og onboarding
  • Gjennomføring og oppfølging av medarbeiderundersøkelser og systemer for medarbeidersamtaler
  • Ha en ledende rolle i å videreutvikle, profesjonalisere og standardisere effektive HR prosesser, samt bistå med digitalisering av arbeidsprosesser og systemer knyttet til HR
  • Ansvar for HR-system, personal- og lederhåndbøker
  • GDPR, HR beredskap og varslinger

For å lykkes i rollen må du ta initiativ og like å være synlig og selvstendig. Du må ha fokus på effektivitet og skape kvalitet gjennom gode løsninger og ha kraft i fremdrift og gjennomføring. I tillegg må du ha stor personlig og faglig autoritet. Du er samarbeidsorientert, skaper engasjement, fungerer utmerket som rådgiver og utfordrer, og er robust.

Av formell bakgrunn og erfaring ønsker vi:

  • Høyere relevant utdanning på masternivå
  • Lang og bred erfaring fra HR arbeid på strategisk og operativt nivå
  • Kunnskap om og erfaring fra arbeid med lov og avtaleverk
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk
  • Gode digitale ferdigheter

Er dette noe du brenner for? Vi ser fram til å lese din søknad og CV og håper at du der kan beskrive hvordan du kan bidra til vår videre vekst.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Hege Langfeldt på telefon 959 31 434, e-post:hege.langfeldt@theac.no, Bård Nordby på telefon 922 87 160, e-post bard.nordby@theac.no eller Direktør Bærekraft Tom Ivar Myhre hos Backe Entreprenør AS, telefon 911 31 845 – e-post tom.myhre@backe.no

Søknadsfrist er 22. september 2019

Søk stilling

Vis flere stillinger: