Trafikkingeniør – Skilt og Vegoppmerking

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist29.09.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kunnskap og kreativitet, energi og pågangsmot i en stilling hvor du former fremtiden for hvordan personer og varer beveger seg på vegene nasjonalt og internasjonalt. For denne rollen trenger du bachelor eller mastergrad som trafikkingeniør eller annen relevant utdannelse. Du må gjerne også ha relevant erfaring fra prosjekt med skilt og vegoppmerking. Er du vår nye Trafikkingeniør - skilt og vegoppmerking? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Smart Mobilityavdeling

Som vår nye Trafikkingeniør - skilt og vegoppmerking blir du en del av et sterkt fagmiljø med ledende roller på både store og små prosjekter. Med kontorplass i Drammen blir du sittende sammen med gode kollegaer med godt humør og mye humor. Gruppen er en del av avdelingen for Smart Mobility i Norge som er tilstede på fire ulike kontorsteder og jobber på tvers for å bringe det beste vi kan by på til kundene våre. Avdelingen er en del av den internasjonale Smart Mobility-divisjonen i Rambøll med tilstedeværelse i de nordiske landene, Tyskland, India og Singapore og med prosjekter over hele verden. Vi er engasjert i å finne smartere måter å transportere folk fra A til B. Underveis lærer vi fra eksperter i andre land og kontekster og utvikler oss til å bli enda bedre til å hjelpe våre kunder med å lykkes med sine byutviklings- og infrastrukturprosjekter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Skilt- og vegoppmerkingsplaner
  • Arbeidsvarslingsplaner
  • Gode trafikkstyringsløsninger
  • Finne gode løsninger i dialog med kundene
  • Utvikle fagområdet på skilt og vegoppmerking
  • Bidra til smart mobilitet nasjonalt og internasjonalt
  • Løse komplekse faglige utfordringer

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannelse som trafikkingeniør på bachelornivå/ masternivå eller tilsvarende utdannelse
  • Relevant prosjekterfaring
  • Erfaring med BIM/DAK-verktøy som AutoCad, NovaPoint inkludert Quadri, og andre lignende verktøy
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

Vi ser for oss at du evner å tenke kreativt og se det store bildet, jobber selvstendig og tar initiativ, er ryddig og strukturert, samarbeider godt med andre og gjerne også bidrar til det sosiale miljøet i avdelingen.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Smart Mobility-avdelingen er en del av Rambølls samferdselsdivisjon med 3000 samferdselseksperter som samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29.09.2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Seksjonsleder Øyvind Lervik Nilsen 452 80 334 eller Avdelingsleder Joachim Viktil +45 516 11 413.

Søk stilling

Vis flere stillinger: