Markedsansvarlig

Barlindhaug Eiendom AS er et selskap i Consto Holding konsernet. Konsernet er et nasjonalt entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap med en omsetning på ca 6 milliarder kr i 2019. Barlindhaug Eiendom AS har ansvaret for eiendomsutviklingen.

Barlindhaug Eiendom har virksomhet over hele landet og har kontorsteder i Tromsø, Trondheim og Lillestrøm. For nærmere info, se www.barlindhaug.no.

FirmaBarlindhaug Eiendom
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist15.09.2019

Vi har en klar strategi for videre vekst der større virksomhet på Østlandet er en av prioritetene. Vi ønsker derfor å styrke vår bemanning innenfor boligutvikling og søker nå etter markedsansvarlig bolig med kontorsted Tromsø.

Arbeidsoppgaver

Markedsansvarlig skal styre markedsføring og profileringen av boligprosjektene. Heri ligger utarbeidelse av prospekt, oppfølging av megler, styring av annonsering osv, samt støtte til prosjektleder. Erfaring og kunnskap til boligmarkedet vil bli vektlagt, det samme gjelder bruk av forskjellige markedskanaler.

Arbeidet vil være knyttet til vårt nasjonale marked og kreve litt reiseaktivitet.

Vi tilbyr

Vi tilbyr gode betingelser knyttet til lønn, pensjons og forsikringsordninger. Konsernet tilbyr også ansatteierskap gjennom aksjeprogram som er under utarbeidelse.

Kontaktinformasjon

Jens Arne Johnsen

Daglig leder

90038250

Søk stilling

Vis flere stillinger: