Prosjektledere til Tromsø og Lillestrøm

Barlindhaug Eiendom AS er et selskap i Consto Holding konsernet. Konsernet er et nasjonalt entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap med en omsetning på ca 6 milliarder kr i 2019. Barlindhaug Eiendom AS har ansvaret for eiendomsutviklingen.

Barlindhaug Eiendom har virksomhet over hele landet og har kontorsteder i Tromsø, Trondheim og Lillestrøm. For nærmere info, se www.barlindhaug.no.

FirmaBarlindhaug Eiendom
FylkeTroms, Akershus
StedTromsø eller Lillestrøm
Søknadsfrist15.09.2019

Vi har en klar strategi for videre vekst der større virksomhet på Østlandet er en av prioritetene. Vi ønsker derfor å styrke vår bemanning innenfor boligutvikling og søker personell til kontorene på Lillestrøm og i Tromsø.

Arbeidsoppgaver

LILLESTRØM:

Vi søker en prosjektleder til Lillestrøm. Vi ønsker oss en dyktig prosjektleder med 5-10 års allsidig erfaring innenfor bygg- og eiendomsutvikling. God kompetanse innenfor regulering og offentlige prosesser vil bli vektlagt. God geografisk bransjekunnskap er også viktig.

Prosjektlederen skal ta eget ansvar for utvalgte prosjektet, men like viktig utføre dette ved å dra nytte av selskapets samlede kompetanse.

TROMSØ:

Vi søker en prosjektleder til Tromsø. Prosjektleder i feltutbygging og infrastruktur. Vi ser for oss en person med 5-6 års erfaring fra feltutbygging og utbygging av infrastruktur. Både erfaring fra byggherre, konsulent og entreprenørbransjen er relevant.

Andre arbeidsoppgaver i utbyggingsprosjekt må også påregnes.

Arbeidet vil være knyttet til prosjekt både i Tromsø og på Østlandet og vil kreve noe reiseaktivitet.

Vi tilbyr

Vi tilbyr gode betingelser knyttet til lønn, pensjons og forsikringsordninger. Konsernet tilbyr også ansatteierskap gjennom aksjeprogram som er under utarbeidelse.

Kontaktinformasjon

Jens Arne Johnsen

Daglig leder

90038250

Søk stilling

Vis flere stillinger: