Prosjektcontroller

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist22.09.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og forretningsforståelse i en stilling hvor du inngår som en del av prosjektledelsen i store og mellomstore prosjekter og skal sørge for god og effektiv økonomistyring . For denne rollen trenger du høyere økonomisk utdannelse (master/bachelor) og minimum 2-3 års relevant erfaring innenfor controlling og økonomistyring . Er du vår nye Prosjektcontroller? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Business Financeavdeling

Som vår nye Prosjektcontroller blir du en del av et større økonomimiljø lokalisert ved Rambølls ulike kontorer i Norge. Vi har blant annet et team med 7-8 erfarne prosjektcontrollere som følger opp en rekke spennende prosjekter innen samferdsel, bygg, arkitektur og plan. Disse er i dag lokalisert i Oslo og Drammen og vi ønsker nå også en prosjektcontroller ved vårt Trondheimskontor. Vi har et godt arbeidsmiljø hvor vi hjelper og støtter hverandre i en hverdag med høyt tempo.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Implementere effektive prosedyrer og rutiner for løpende oppfølging og rapportering i prosjektene
  • Utarbeide økonomiske analyser og beslutningsunderlag
  • Sikre god risikostyring og bidra til lønnsomhet og forbedret kontantstrøm
  • Sikre compliance i prosjektgjennomføringen basert på Rambølls retningslinjer og verdier

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Høyere økonomisk utdannelse (master/bachelor)
  • Minimum 2-3 års relevant erfaring innenfor controlling og økonomistyring
  • God forretningsforståelse og gjerne erfaring fra prosjekt- og konsulentvirksomhet
  • Meget god Excel/ERP-kompetanse (gjerne med erfaring fra Maconomy)
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

I denne rollen vil det være en fordel om du også er strukturert, analytisk og nøyaktig med evne til å se helheten. Du må også ha gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper samt evne til å jobbe under tidspress og levere som avtalt.

Velkommen til vår Supportorganisasjon

Rambølls supportorganisasjon spiller en viktig rolle i selskapets strategiske utvikling. Divisjonen omfatter økonomi, HR, IT, juridisk, kommunikasjon og facility management. Vi utvikler og implementerer strategier, prosesser og løsninger som er viktige for medarbeiderne og kundene våre, og for selskapets utvikling.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 22.09.2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Teamleder Gunnar Normann Nilsen, tlf 97594381.

Søk stilling

Vis flere stillinger: