Driftsingeniør

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi fokuserer på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

FirmaAF Energi & Miljøteknikk
FylkeAkershus
StedÅs
Søknadsfrist25.09.2019

AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA med over 100 medarbeidere med engasjement for bærekraftige energiløsninger i bygg og industri.

Vår virksomhet er i vekst og i den forbindelse søker vi en Driftsingeniør for prøvedrift av våre varme- og kjøleleveranser på Campus Ås.

Arbeidsoppgaver:

  • Driftsoptimalisering og tilsyn av tekniske anlegg
  • Utbedring av driftsutfordringer
  • Bistand og utførsel av tekniske oppgraderinger
  • Service og periodiske kontroller av tekniske anlegg
  • Fjernovervåking av SD-anlegg
  • Innsalg og gjennomføring av nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunder
  • Systematisere og utarbeide nødvendig dokumentasjon i henhold til FDV og prøvedriftsplan
  • Påse at dokumentasjon fra prøveperioden blir levert og kan godkjennes
  • Opplæring av byggherres driftspersonell

Kvalifikasjoner:

Vi ser gjerne at du har teknisk utdannelse på fagskole-/ bachelornivå, fortrinnsvis innen VVS, automasjon, elektro eller bygg. Alternativt relevant fagbrev innen tekniske fag og med elektro-/automasjons- eller rørfagligbakgrunn.

Noen års relevant erfaring med drift og oppfølging av produksjonsanlegg for fjernvarme og fjernkjøling er en stor fordel i denne stillingen. I AF EMT verdsetter vi tverrfaglig innsikt, systemforståelse og erfaring fra driftsoptimalisering av større komplekse anlegg.

Hvem ser vi etter:

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, selvstendig, kontaktskapende og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø. Det er også viktig for oss at du er serviceinnstilt, og at du har lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi.

Vi tilbyr:

I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.

Arbeidssted: Campus Ås.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Spørsmål om stillingen

Jørgen Schjelderup Mathiesen

Porteføljeleder

Telefon 922 36 794

Kevin Østlie

Prosjektleder

Telefon 456 76 156

Søk stilling

Vis flere stillinger: