Nyutdannet VVS-ingeniør

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Etter oppkjøpet av finske Pöyry er nå ÅF Pöyry Nordens største rådgiverselskap med 16.000 ansatte.

ÅF Making Future.

FirmaÅF Engineering
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist03.09.2019

Vi søker etter en nyutdannet VVS-ingeniør til vårt team i Trondheim

Hos ÅF i Trondheim har vi investert mye i ny teknologi der vi bruker ICE og VR-utstyr i prosjektarbeidene. VVS-miljøets bruk av moderne utstyr, sammen med godt samspill og måten vi løser oppdrag på, bidrar til svært gode tilbakemeldinger fra kunder. Dette har ført til en full ordrebok og et økende antall kunder som ønsker oss med i flere prosjekter. Vi ser derfor etter flere medarbeidere som kan være med å bidra i våre prosjekter.

Vi ønsker engasjerte og kvalitetsbevisste personer som ønsker å bli en del av et sosialt, humørfylt og solid faglig arbeidsmiljø. Din fremste oppgave er å fungere som medarbeider i små og store prosjekter.
Med et VVS-miljø på 40 ansatte fordelt på 4 kontorer jobber vi i mange ulike tverrfaglige prosjekter. Hos oss kan du forvente gode muligheter for faglig utvikling i et sterkt team.

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektering i små og store VVS-oppdrag
  • Deltakelse i alle faser av prosjekteringen, skisse, forprosjekt og detaljprosjektering
  • Jobbe i tverrfaglige prosjekter og samspillsfaser
  • Du synes at oppgaver med BIM er engasjerende og motiverende

Vi tilbyr

Du vil ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Du får faglige utfordringer og kan videreutvikle din kompetanse i spennende prosjekter. Hos oss kommer du til et tverrfaglig miljø med dyktige og erfarne kolleger i en trygg bedrift.
Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter.

I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg
  • Firmahytter

Kontakt

Ta kontakt for å lære mer om ÅF Engineering sine spennende arbeidsområder!

Spørsmål om stillingene kan rettes til Hans Petter Ressem, tlf: 93239191.

Alle søkere oppfordres til å legge ved relevant informasjon i søknaden. Søk i dag! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søk her

Vis flere stillinger: