Prosjektsjef til Telemark


Consto Sør er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

FirmaConsto Sør
FylkeVest-Agder, Telemark
StedKristiansand / Telemark
Søknadsfrist05.09.2019

Consto Sør AS satser i byggmarkedet i Telemark. Vi søker derfor etter en prosjektsjef for Telemarksområdet. Du inngår i ledergruppen i Consto Sør AS som har hovedsete i Kristiansand. Consto Sør AS har skrevet sin første kontrakt i fylket og skal bygge Solsiden Terrasse i Stathelle. Prosjektet omfatter totalt omkring 6 100 m2 salgbart areal. Prosjektet er lokalisert på tomten tilhørende Amfi Brotorvet kjøpesenter, og består av 71 leiligheter.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektsjef har du det som skal til for å etablere Consto Sør på permanent basis i fylket. Du har bransjeerfaring og kjenner byggemarkedet i Telemark. Du oppretter og pleier kundeforhold, samtidig som du har et overordnet ansvar for pågående prosjekter. Prosjektsjef rapporterer til daglig leder.

Kvalifikasjoner

  • Høyrere utdanning, fortrinnsvis Bachelor/Master innen bygg – ing/siv.ing
  • Min. 5 års erfaring fra prosjektledelse hos utførende entreprenør
  • Solid relevant erfaring kan kompenseres for kravet til høyere utdanning
  • Proaktiv ledelse og god økonomiforståelse

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du gjenspeiler våre holdninger om de ansatte som vår viktigste ressurs. Du liker å utvikle team og trigges av at laget ditt skaper resultatene. I møte med samarbeidspartnere og ansatte skaper du positiv energi og pågangsmot.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en levende bedriftskultur. Du får stort ansvar og tillit med gode utviklingsmuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Kai Paulsen

Daglig leder

453 91 172

kai.paulsen@consto.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: