Prosjekterende Rådgiver Vann og avløp

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist15.09.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring innen vann- og avløpsbehandling i en stilling hvor du vil være med å styrke og utvikle et prosjekteringsmiljø, og å bistå anleggseiere i store deler av Sørøst-Norge med fornyelse og utvikling av vannforsynings- og avløpsrenseanleggene. For denne rollen trenger du erfaring innen prosjektering av vann- og/eller avløpsanlegg . Er du vår nye Rådgiver Vann og avløp? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Vannavdeling

Som vår nye Rådgiver Vann og avløp blir du en del av Drammens største vann- og tverrfaglige rådgivermiljø. Vannavdelingen har 25 engasjerte medarbeidere, som dekker alle disipliner innen vann- og avløp. Oppgavene omfatter både private og offentlige oppdragsgivere. Hovedvekten av oppdrag er innen planlegging av vann- og avløpsanlegg, hydrogeologi og driftsassistanse. Rambøll har Norges største driftsassistanse, med oppfølging av et stort antall vann- og avløpsrenseanlegg. Vi opplever økende behovet for nye behandlingsanlegg, samt rehabilitering/fornyelse av eksisterende anlegg. Vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse og kapasitet innen dette feltet. Avdelingen yter i tillegg anleggseiere bistand innen en rekke fagområder, som for eksempel hovedplaner, investeringsplaner, skisse-, for- og detaljprosjekter, anskaffelser, reguleringsplaner, industriavløp, sigevannsrensing, akkreditert prøvetaking og mye mer.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektering av små og store vannbehandlings- og avløpsrenseanlegg
  • Planlegging og utredninger innen vann- og avløpsbehandling
  • Planarbeid
  • Kontakt med og oppfølging av oppdragsgivere
  • Prosjektledelse
  • Tilbudsarbeid og anskaffelse

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Du har erfaring fra prosjektering av vann- og/eller avløpsrenseanlegg
  • Du er samarbeidsvillig, og har erfaring fra tverrfaglige prosjekter
  • Du er vant til å jobbe selvstendig og i team
  • Du har gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
  • Du har god sosial kompetanse og er flink til å kommunisere
  • Du er omgjengelig og kan jobbe i tverrfaglige team

I denne rollen vil det være en fordel om du også er kreativ, og har evne til å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god og konstruktiv måte.

Velkommen til vår Vanndivisjon

I Rambøll jobber et globalt team av vanneksperter for å sikre utviklingen av bærekraftige samfunn. Vi hjelper kundene våre å håndtere de største vannutfordringene deres, og leverer løsninger som ivaretar både mennesker og natur. Våre hovedområder omfatter klimatilpasning, landskapsarkitektur, infrastruktur for vann og avløp, forvaltning av vannressurser og rensing av drikke og avløpsvann.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 15.09.2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Ingrid Bakke 93629122.

Søk stilling

Vis flere stillinger: