Unicon gjennomfører nå en organisasjonsendring. Her fra arbeidet med Hallevannetbrua. Foto: Unicon

Unicon spesialiserer og styrker organisasjonen

Unicon har tro på at spesialisering innen funksjonene salg, produksjon og logistikk vil gi ytterligere resultater i form av enda bedre kundekontakt, effektiv produksjon og velkoordinert transport.

- For ytterligere å posisjonere oss som den ledende aktøren innen ferdigbetong, gjennomfører vi nå en organisasjonsendring, sier adm. direktør Knut Tiseth.

- Unicon er en av de toneangivende ferdigbetongprodusentene i Norge. Med sine 30 fabrikker og 150 betongbiler rundt om i Norge og med både mobile løsninger og Nord-Europas største ferdigbetongfabrikk på Sjursøya, står vi godt rustet til fortsatt å levere på krevende prosjekter. Det store nettverket med betongteknologer er med og sikrer at leveranser med ferdigbetong fremstår med den beste kompetansen, legger Tiseth til.

I den nye organisasjonen er det utnevnt tre direktører til å lede de nevnte nasjonale funksjonene. Salg og marked skal ledes av Bent Nygren, produksjon av Inge Olav Dalen og Kjetil Hundekilen skal lede logistikk.

- Alle har lang fartstid både i Unicon og i byggebransjen generelt. Omorganiseringen medfører at alle ansatte får mer spesialiserte arbeidsoppgaver som harmonerer godt med talent, interesse og motivasjon, sier Tiseth.

Han påpeker at Unicon jobber med betong som er et helt essensielt bygningsmateriale for å sikre konstruksjoners varige og bærende egenskaper, og sier plass-tøpt betong er et materiale med enorme muligheter.

- Unicon skal gi markedet tilgang til stadig bedre løsninger, mer inspirasjon, økt kompetanse og muliggjøre at nye konstruksjoner utvikles med de høyeste ambisjoner for varighet, bærekraft og estetikk, sier Tiseth og forklarer at rundt 1 million kubikkmeter ferdigbetong blir årlig levert mer og mer miljøvennlig deres våre fabrikker.