Nyutdannet sivilarkitekt til spennende prosjekter

Betonmast er et av Norges største privateide entreprenør- og eiendomsutviklingskonsern. Virksomheten ble etablert i 2006, og omfatter i dag 16 selskaper lokalisert i de største markedene i Norge og Sverige. Konsernet omsetter for ca. 7 milliarder kroner og har over 1000 medarbeidere.

Betonmast Boligbygg er blant landets mest erfarne boligbyggere og -utviklere. Med vår mer enn 50 år lange erfaring med industriell boligproduksjon har vi overlevert mer enn 50.000 boliger. Målet er å være en av landets fremste boligutviklere og boligprodusenter også de neste 50 år.

Les mer på Betonmast.no

FirmaBetonmast Boligbygg
FylkeOslo
Søknadsfrist30.09.2019

Betonmast Boligbygg søker sivilarkitekt til vår tverrfaglige prosjekteringsavdeling som i dag utgjør 22 personer fordelt på arkitekter, landskapsarkitekter og ingeniører. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen prosjektering og bygging av store boligprosjekter i Oslo og omegn.

Arbeidsplassen preges av stolthet, samarbeid, godt humør og en sterk vilje til å lykkes. Som arkitekt hos oss vil du få mulighet til å være med på prosjektutvikling i rammesøknadsfasen, detaljprosjektering og oppfølging på byggeplass. Vi har fokus på BIM i alle faser og tegner i Revit.

Du må være initiativrik og trives med å arbeide både i team og selvstendig, samt ha interesse for kompleks boligarkitektur. Faglig engasjement, oppgaveforståelse og formidlingsevne er viktig.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med bl.a. bonusordning og medeierskap.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen kan Tove C. Hæreid kontaktes på 90752319.

Søk stilling

Vis flere stillinger: