Senior landskapsarkitekt - Oslo eller Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo, Østfold
Søknadsfrist30.09.2019

Vil du bruke din kompetanse på noen av Norges mest spennende prosjekter? Våre kollegaer jobber på komplekse og spennende prestisjeprosjekter som byutvikling på Tøyen og i Oslo sentrum, Sollihøgda Plussby, Fornebubanen og en rekke mellomstore og urbane landskapsprosjekter gjennom rammeavtaler og private kunder. COWI satser tungt på en tverrfaglig tilnærming til morgendagens byutvikling og transportløsninger, og vi søker nå flere Senior Landskapsarkitekter som vil være med å skape merverdi for våre kunder, brukeren og samfunnet.

BLI DEL AV ET ANERKJNT RÅDGIVERMILJØ HVOR MENNESKET OG MILJØET ER I SENTRUM
Som Senior Landskapsarkitekt hos oss vil sentrale arbeidsoppgaver kunne være planlegging og prosjektering av alle typer landskapsprosjekt i alle faser av et oppdrag, mulighetsstudier, prosjektledelse og tverrfaglig koordinering, samt modellering og visualisering. Du vil også være med i utarbeidelse av konkurransegrunnlag, kravspesifikasjoner og kostnadsoverslag. I tillegg vil et annet aspekt ved rollen være å bidra inn i kundeoppfølging, marked- og tilbudsarbeid.

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. I nasjonal sammenheng er vi langt fremme innen bærekraftplanlegging, mobilitet og BIM. Vi jobber med det siste innen dataverktøy og benytter visuelle 3D-modeller og bærekraftig tilnærming i prosjektene. For å forvalte det ansvaret og den tilliten vi har fått av kundene våre også fremover, trenger vi flere flinke og engasjerte kollegaer som vil være med oss på denne reisen.

DU ER KVALITETSBEVISST OG HAR GODE SAMARBEIDSEVNER
Vi søker deg som er utdannet innen landskapsarkitektur, og har minimum 7 års erfaring. Kompetanse og interesse for bærekraftige og blågrønne løsninger er en fordel. Du har solid forretningsforståelse, og gode formgivings- og visuelle fremstillingsevner.

I tillegg har du:

  • Gode datakunnskaper innen AutoCAD Civil 3D, Novapoint, Adobe-pakken og G-prog
  • Det er ønskelig med erfaring fra BIM-prosjektering.
  • Kjennskap til visualiseringsverktøy som Infraworks, Navisworks, Solibri, Sketch-up og Lumion.
  • Meget gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig i norsk
  • Ansvarsbevisst, selvstendig og løsningsorientert
  • Opptatt av godt samarbeid og er en bidragsyter til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø
  • Engasjert og åpen for nye utfordringer, er fleksibel og løsningsorientert
  • Evne til å planlegge, prioritere arbeidsoppgaver og jobbe strukturert

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Jesper Vesøen, seksjonsleder Areal og landskap Oslo, jeve@cowi.com / tlf.46668668

Liv Marie Bodal, seksjonsleder Areal og landskap Fredrikstad, lmb@cowi.com / tlf.41417140

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 30.09.2019. Arbeidssted vil være Oslo eller Fredrikstad. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: