Banerådgiver

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag, Oslo
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist29.09.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagekspertise og bransjeerfaring fra jernbane og/eller sporvei i en stilling hvor du bidrar til å skape innovative og bærekraftige løsninger. For denne rollen trenger du teknisk fagkompetanse på et eller flere fagområder innen jernbaneteknikk. Samtidig har du erfaring med å lede prosjektering eller jernbanefaglige utredninger. Du vil få utnytte og utvikle din faglige forståelse, kunnskap om verktøy og erfaring med BIM, i nasjonale og internasjonale prosjekter. Er du vår nye Banerådgiver? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Baneavdeling

Som vår nye Banerådgiver blir du en del av et sterkt banefaglig miljø som dekker fagene signal, prosjekteringsledelse, RAMS, spor, kapasitet, KL og tele. Hos oss får du jobbe med store og viktige infrastrukturprosjekter, i flerfaglige team og i tett samarbeid med våre nøkkelkunder både nasjonalt og internasjonalt. Vi er opptatt av at hver medarbeider får god faglig utvikling, og du vil få utnyttet din flerfaglige kompetanse til å bidra innenfor automatisering og videreutvikling av nye løsninger i bransjen. Stillingen kan lokaliseres i Oslo eller Trondheim.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Ledelse av jernbanefaglige utredninger
  • Prosjekteringsledelse
  • Fagansvar og prosjektering innenfor ditt spesialfelt
  • Utføre komplekse analyser i datamodeller, inkludert BIM

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master/ Bachelor innen relevante tekniske fag
  • Erfaring fra infrastrukturprosjekter, helst innen bane
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er kundeorientert, proaktiv og evner å samarbeide med oppdragsgivere, partnere og kolleger på en god måte.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29. September 2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Avdelingsleder Ørjan Lydersen, tlf. 93006451.

Søk stilling

Vis flere stillinger: