Senior Prosjektleder for totalentrepriser, Jernbane - Oslo, Fredrikstad, Trondheim eller Drammen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeBuskerud, Trøndelag, Østfold, Oslo
Søknadsfrist30.09.2019

Vil du bidra i det grønne skiftet og sette ditt fotavtrykk innen fremtidens samferdselsutbygging? Vi søker etter Senior Prosjektledere med erfaring fra entrepriser, samt interesse og engasjement for videreutvikling av jernbane.

COWI har en sterk posisjon innenfor samferdsel med fokus på blant annet fremtidens byggbare og helhetlige transport-/mobilitetsløsninger, modellbasert prosjektering og grønn byutvikling. Vi ønsker å styrke vårt prosjektmiljø innen større jernbaneprosjekter ved videreutvikling av våre medarbeidere i tillegg til å øke vår kapasitet ved nyrekruttering.

BLI DEL AV ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ
COWI er en foretrukket samarbeidspartner med entreprenører på prosjekter som Follobanen, Kvam kryssingsspor og Vegprosjektet E6 (Kvål - Melhus). Vi har et verdensledende fagmiljø innen samferdsel, med samarbeid og erfaringsutveksling på tvers av landegrenser fra prosjekter som høyhastighetsbane mellom Gøteborg og Borås i Sverige, bybane i Århus i Danmark, og nytt spor fra Dar-es-Salaam til Morogoro i Tanzania.

DU ØNSKER Å PÅVIRKE FREMTIDEN, TRIVES MED ANSVAR OG TVERRFAGLIG UTFORDRINGER
Vi ser etter deg som er sterk på planlegging og gjennomføring av komplekse prosjekter i samarbeid med entreprenør. I tillegg er du god på kommunikasjon, mål- og ressursstyring, samt å lede og koordinere prosjektmedarbeidere. Du har solid kommersiell forståelse og evner å identifisere gode og helhetlige løsninger i samarbeidet med kunden.

I tillegg har du følgende kompetanse:

  • Høyere relevant utdannelse. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Ønskelig med mer enn 10 års erfaring
  • Relevant prosjekterfaring
  • Gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk
  • Prosjektledersertifisering (PMP/IPMA/Prince) og erfaring med VDC er en fordel

COWI SOM ARBEIDSPLASS
I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk arbeidsplass, med gode kolleger, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt.
  • I COWI satser vi tungt på å utvikle prosjektledere, samt på ledelse og ledelsestrening. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Fanger dette din interesse vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med:

Inger Hyllene (Seksjonsleder) på mail: Inhy@cowi.com eller telefon: 412 14 340

Nils-Roe Fjørtoft (Vice President Bane) på mail: nrfj@cowi.com 924 09 909.

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 30. september 2019. Arbeidssted vil være Oslo, men våre andre kontorsteder i Fredrikstad, Trondheim og Drammen kan også vurderes. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: