ITB-koordinator

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCC Building Norge bygger bærekraftige boliger og kontorer, offentlige bygg som skoler, sykehus og idrettshaller, og næringsbygg som butikker og varehus. Vi jobber med både offentlige og private kunder i Norge. Med et høyt kompetansenivå innen bærekraft, digitalisering og kundefokuserte samspills- og samarbeidsmetoder utvikler NCC Building Norge prosjektene sammen med kunden i en tidlig fase.

FirmaNCC Building Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.09.2019

Vår avdeling for Engineering and Digitalization søker en entusiastisk person med lidenskap for teknikk og interesse for digitale nyvinninger.

ITB-KOORDINATOR

Avdelingen Engineering & Digitalization er satt sammen av et team med prosjekteringsledere, BIM-spesialister og inhouse kompetansesenter med fagressurser innen teknikk, VVS, elektro, ITB, bæresystemer og fasade.

Dine nye utfordringer

Som ITB-koordinator vil du ivareta ITB-funksjonen i prosjektet og sørge for at de tekniske fagene er koordinerte, og at relevante standarder blir ivaretatt. Du vil ha ansvar for å samordne den tekniske prosjekteringen og koordinere fremdriften på prosjektering i samarbeid med prosjekteringsleder. Du vil også være bindeledd mellom den tekniske prosjektering og tekniske UE, og sørge for at disse har tilstrekkelig med ressurser og bemanning. Videre vil du følge opp produksjonsfremdrift og endringer ift økonomi mot tekniske UE. I rollen som ITB-koordinator vil du også bli en bidragsyter i prosjektet i forhold til involvering av byggherre med tanke på tekniske spørsmål og løsninger. Du vil også være en kulturbærer og bidra innad i NCC mht deling av ekspertise og erfaringer.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • lede koordinering av tekniske UE ift ITB standard
  • avstemme fremdrift for prosjektering og produksjon ift tekniske
  • bidra som støttespiller for prosjekteringsleder og prosjektleder
  • utforske alternative løsninger og ha overblikk over løsning kontra kostnad
  • informere og involvere produksjon ift planlagte løsninger og prosjektering
  • ha oversikt over endringer og tillegg for de ulike tekniske fagene

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Du er kanskje utdannet ingeniør/sivilingeniør, men riktig erfaring kan også kompensere for mangel på formell kompetanse. Du har god kunnskap til ITB-standard og prøvedriftstandard, systemforståelse for VVS samt bakgrunn fra automasjon. Du har også stor interesse for digitale løsninger. Som person er du kreativ og nysgjerrig, og opptatt av å finne de riktige løsningene. Vi ser etter en relasjonsbygger som er trygg på seg selv, teamorientert og interesse for samspill mellom mennesker. Om du også ønsker å utvikle deg videre ift prosjekteringsledelse og prosjektutvikling så er det noe vi ser på som en fordel.

Andre suksessfaktorer

  • gode samarbeidsevner, på tvers av nivåer
  • god til å gi og å få tilbakemeldinger
  • kjennskap til nødvendige lover, avtaler og regelverk
  • engasjert med vilje til å påvirke
  • gode egenskaper ift dialog og kommunikasjon – skriftlig og muntlig
  • har et godt kontaktnett med rådgivere og byggherrer

Stillingen rapporterer til Ingvil Arntzen (Head of Unit, Engineering & Digitalization)

Bli med å skape fremtidens bygg med oss!
Vi søker deg som er engasjert og har gode lederegenskaper, som på sikt kan ha ønske om å utvikle deg i retning av prosjekteringslederrollen. Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Vi er stolt av å kunne tilby våre medarbeidere gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø. Din arbeidsplass vil være ved NCCs hovedkontor på Brynseng i Oslo.

Søknadsadministrasjon

Experis bistår NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV søk på stillingen på www.experis.no. Det er en fordel om du legger ved en kortfattet søknadstekst eller motivasjonsbrev. Søknader behandles fortløpende.

Frist: Snarest og innen 1.sep 2019

Tiltredelse: Etter avtale

Kontraktsform: Fast

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner ved Kristian Aarnes Abrahamsen eller Benedikte Lund.

Kristian Abrahamsen: kristian.aarsnes.abrahamsen@no.experis.com/ 91 36 79 99

Benedikte Lund: benedikte.lund@no.experis.com/ 92 83 53 15

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: