Markedssjef for Bru og Geo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist30.09.2019

Vil du ha en av byggebransjens mest spennende jobber innen markedsledelse? Vi jobber på noen av Norges største prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Fornebubanen og E39 Flytebru over Bjørnafjorden. Nå søker vi deg som kan lede og videreutvikle vår markedsposisjon innen Bruer og Geo-fag til vårt kontor i Oslo. Du vil jobbe tett med avdelingsledelsen, og du vil få en sentral rolle i vårt nasjonale markedsarbeid innenfor samferdselssektoren.

FÅ ANSVAR FOR Å VIDEREUTVIKLE VÅR MARKEDSPOSISJON INNEN BRU OG GEO

Som markedssjef i COWI blir du ansvarlig for strategisk utvikling og styrking av vår markedsposisjon. Du vil bidra til at vi utvikler gode kunderelasjoner, kjører gode tilbudsprosesser og sikrer en helhetlig markedstilnærming i tett samarbeid med linjeledelsen og andre markedsroller/funksjoner. Markedssjefen forventes videre å bidra til å utvikle markedskompetansen i divisjonen, i samarbeid med tilsvarende stillinger i de øvrige avdelingene i Norge.

Avdelingen Bru og Geo består i dag av ca. 70medarbeidere fordelt på 4 kontorer nasjonalt. Vi er verdensledende innen blant annet brudesign, og våre dyktige ingeniører leverer morgendagens løsninger innenfor bruer og samferdselskonstruksjoner, geoteknikk, ingeniørgeologi og geotekniske grunnundersøkelser.

Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU HAR GOD FORRETNINGSFORSTÅELSE OG ER GOD PÅ Å BYGGE RELASJONER
I stillingen som Markedssjef vil du håndtere en rekke ulike utfordrende situasjoner som er kritiske for at vi skal nå våre mål. Vi søker deg som både har ideer og gjennomføringsevne når det kommer til å tilpasse oss ulike markeder og nye forretningsmodeller.

Vi leter etter deg som har tydelige lederegenskaper, god kunnskap om markedsledelse, og er spesielt sterk på kunderelasjoner og tilbudsprosesser. Du har solid bransjeerfaring og kompetanse innen prosjekt-/prosjektledelse og markedsledelse. Vi forutsetter at du har høyere utdannelse og minimum ti års relevant arbeidserfaring.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har svært gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk
  • Du har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team
  • Du har et velutviklet bransjenettverk

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:
Avdelingssjef Bruer og Geofag

Erik Sundet ( ESU@cowi.com, +47 415 64 897)

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 30.09.2019. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: