VVS-ingeniør sprinkler

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Etter oppkjøpet av finske Pöyry er nå ÅF Pöyry Nordens største rådgiverselskap med 16.000 ansatte.

ÅF Making Future.

FirmaÅF Engineering
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist12.09.2019

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi nå etter en erfaren person innenfor sprinklerprosjektering til vårt kontor i Lillestrøm. For 2019 har vi vunnet flere større og spennende oppdrag som vi trenger flere medarbeidere til å løse.

Arbeidsoppgavene vil omfatte faglig ansvar for dimensjonering og prosjektering av sprinkleranlegg, systemdesign, kontroll og kvalitetssikring, kundekontakt. Du vil også bidra til videre intern utvikling innenfor fagområdet.

ÅF Engineering avdeling Lillestrøm består i dag av et tverrfaglig miljø med ca 45 personer fordelt på fagdisiplinene bygg, elektro, vvs og industri. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Lillestrøm sentrum, ca 5 minutters gange fra togstasjonen. VVS-gruppen i Lillestrøm består i dag av 13 hyggelige og faglig sterke personer med en indre driv til å levere den beste rådgivningen til våre kunder. Våre medarbeidere er en god blanding av seniorer med mange års erfaring og unge lærevillige juniorer. Vi har et uformelt og hyggelig miljø med flat struktur og gode sosiale ordninger for de ansatte.

Hvem er du?

Vi søker deg som er ansvarsbevisst, faglig sterk og proaktiv. Du liker utfordringer og trives godt med å jobbe i team så vel som alene. Du kommuniserer tydelig på norsk og engelsk, arbeider systematisk og løsningsorientert og er en selvstendig pådriver i prosjektene.

Bakgrunnen din kan være praktisk, teoretisk eller gjerne en kombinasjon av disse, og vi ønsker at du på relativt kort sikt kan lede egne prosjekter. Praktisk erfaring fra bransjen er et stort pluss og FG-godkjenning er et krav. Kjennskap til Revit som prosjekteringsverktøy vil telle positivt. Du ønsker å dele av egen erfaring og kunnskap, og vi ønsker at du både kan styre og ta teknisk ansvar i større prosjekter.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid.
  • Spennende og allsidige prosjekter.
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske.
  • Tilgang på leie av firmahytter.
  • Svært gode helse og pensjonsforsikringer.
  • Sentrale lokaler med kantine, gymsal og treningsrom.
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg.

For spørsmål vedrørende stillingen vennligst ta kontakt med Gruppeleder VVS Marius Haug Ronde, tlf: 454 26 747 mail: marius.ronde@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: