HR-rådgiver

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo, Østfold
Søknadsfrist02.09.2019

Drømmer du om en spennende og innholdsrik karriere innenfor HR? Vi søker en fremoverlent og ambisiøs HR-rådgiver med hovedansvar for vår forretningsenhet i Østfold.

Vil du være med å påvirke endringer i en HR-avdeling med ambisjoner?

Vår ambisjon er å fokusere på digitalisering og effektivisering av våre prosesser, noe som betyr at vi må tørre å tenke nytt i måten vi jobber på. For å gjennomføre dette trenger vi deg som har kreativiteten til å tenke nytt, samt drivkraften og handlekraften som skal til for å få ting gjort. Vi tror at vår nye HR-rådgiver er en person som tar utfordringer på strak arm, som synes endringsprosesser er gøy og som digger Østfold!

Stillingsbeskrivelse

Som HR-rådgiver i Multiconsult vil du bli en del av en stor og veletablert HR-avdeling som jobber med HR på alle nivåer i organisasjonen. Vi er i dag tre HR-rådgivere, som støtter de ulike forretningsenhetene lokalisert i Oslo og omegn.

Du vil i det daglige jobbe tett på lederne du bistår i Østfold, samtidig som du vil være involvert i arbeidsoppgaver og prosesser tilknyttet hovedkontoret i Oslo. Din rolle vil bli et naturlig og viktig knutepunkt mellom forretningsenhetene, og vi ønsker å legge til rette for at du skal bli en del av arbeidshverdagen og det sosiale miljøet begge stedene.

I rollen som HR-rådgiver vil du få ansvaret for den operative lederstøtten i Fredrikstad, Sarpsborg og Moss. Du vil være ansvarlig for å veilede lederne i alle HR prosesser, herunder rekruttering og onboarding, oppfølging av sykefravær og andre aktiviteter knyttet til personaloppfølging. Noe administrativt arbeid må også påregnes.

Kvalifikasjoner

Er du mobil og ønsker du en fleksibel hverdag? Vi ser etter deg som har mulighet til å pendle mellom Oslo og Fredrikstad et par dager i uken og som synes det er givende å veksle mellom ulike miljøer. Du må være komfortabel med å ha en selvstendig rolle hvor du selv er ansvarlig for å strukturere din egen arbeidshverdag. Sist men ikke minst tror vi det er viktig at du har en iboende serviceinnstilling, har masse positiv energi og er innmari glad i mennesker.

Av formelle krav ønsker vi at du har:

  • Relevant høyere utdannelse, minimum på bachelornivå
  • Minimum 3 års arbeidserfaring med HR relaterte oppgaver, fortrinnsvis fra større organisasjoner
  • God kunnskap om de sentrale HR prosesser
  • Tilstrekkelig IT og systemkompetanse til å kunne bruke, vedlikeholde og bli superbruker på gjeldene HR IT system.
  • God kunnskap i standard MS Office applikasjoner (Word, Excel, Power Point) og i å bruke disse verktøyene til presentasjoner og analyser

Hvilke goder kan vi tilby deg?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte gruppetilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet
  • Sist men ikke minst - lønn for strevet

Høres dette interessant ut? Da vil vi oppfordre deg til å sende en søknad til oss!

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med seksjonsleder Liv-Jorunn Helgestad, mobilnummer 97514416, e-post: liv.jorunn.helgestad@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: