Daglig leder i Eiqon Anlegg i Fredrikstad, Terje Johansen (til høyre) sammen med avdelingsleder for grunnarbeid, Christoffer Trondsen, avdelingsleder for næringsbygg, Hosam Timraz og HSEQ-leder Magnus Johansen. Foto: Eiqon AnleggEiqon Anlegg har blant annet stått bak bygging av nye bru på idylliske Feda i Kvinesdal kommune. Foto: Eiqon AnleggHosam Timraz (fra venstre), Terje Johansen Magnus Johansen og Christoffer Trondsen. Foto: Eiqon Anlegg

Eiqon tredoblet omsetningen på ett år

Eiqon Anlegg i Fredrikstad har tredoblet omsetningen fra 2018 til 2019. Nå søker de etter flere medarbeidere.

– Det har rett og slett vært en formidal utvikling. Vi la opp til et forsiktig budsjett for 2019 på 70 millioner kroner, og så ser det nå i stedet ut til at vi ender opp med å ha passert 200 millioner i omsetning før året er omme. I tillegg vi en veldig god ordereserve, sier daglig leder Terje Johansen i Eiqon Anlegg i en pressemelding fra entreprenørselskapet.

Eiqon Anlegg er en del av det Lier-baserte Eiqon-konsernet som tidligere gikk under navnet Consolvo Overflate. Selskapet er majoritetseid av AF Gruppen etter at konsernet i mars i fjor økte sin andel i Eiqon-konsernet.

Datterselskapet i Fredrikstad, som leverer konstruktive tiltak innen anleggsbransjen, er delt inn i avdelingene næringsbygg, konstruksjon, rehabilitering og grunnarbeid. Neste år flyttes også lageret til Fredrikstad.

– Vi var 40 ansatte da vi flyttet avdelingen fra Drammen til Fredrikstad i august i fjor. Nå er vi 67 medarbeidere og må ansette flere, sier Johansen i pressemeldingen.