Avdelingsleder tekniske installasjoner

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist11.09.2019

Vi søker ny avdelingsleder for tekniske installasjoner i SWECO.

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.
Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

I region bygg, Oslo møter du et fleksibelt, hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø med meget dyktige medarbeidere. Som avdelingsleder for tekniske installasjoner (TI) hos oss leder du rundt 70 medarbeidere organisert inne fagområdene Elektro, VVS, ITB og Energi og miljø i bygg samt BREEAM.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco får du jobbe tett med de store totalentreprenørene, tekniske entreprenører og offentlige byggherrer som Statsbygg, Forsvarsbygg og Undervisningsbygg. For tiden er vi blant annet engasjert i store prosjekter som Munch-museet, Haugesund sykehus, Gaustad sykehus og rehabilitering av Nationaltheatret. Du vil bli en viktig ressurs for å sikre kvaliteten og lønnsomheten i våre prosjektleveranser. Du vil også få rik anledning til å utvikle nye kunderelasjoner og sette i gang aktiviteter som kan gi nye oppdrag og større markedsandeler for fagområdene du leder.

Som leder har du alltid et våkent blikk på at avdelingen har riktig og fremtidsrettet kompetanse. Du er opptatt av å skape vekst, synlighet og stolthet i avdelingen. Du er en forkjemper for endring, og omfavner effektiviserings- og digitaliseringsprosesser.

  • Du er flink til å motivere og klarer å skape entusiasme rundt dine ideer og planer samt du er opptatt av at dine medarbeidere trives, og du nøler ikke med å gi dem ansvar og anledning til å utvikle seg faglig og personlig.
  • Du legger til rette for at avdelingen leverer rett kvalitet til riktig tid og kostnad.
  • Du driver aktiv kundekontakt og tar gjerne kontakt med potensielle kunder.
  • Du har personalansvar for gruppelederne i avdelingen.
  • Du motiverer medarbeiderne i avdelingen og sikrer et godt arbeidsmiljø.
  • Du er prosjekteier.
  • Du følger opp rådgivningsoppdrag i henhold til kontrakter og avtaler.
  • Du deltar i tilbudsarbeid og yter bistand i tvistesaker.
  • Du har en master- eller bachelorgrad innen relevante fag.
  • Du kjenner BA-bransjen i Norge
  • Du har minimum fem års relevant ledererfaring.
  • Du har erfaring med prosjektledelse.

Kontaktinformasjon, rådgiver Skagerak Consulting:

Jan Inge Hiorth

Seniorrådgiver

911 10 038

Odd-Arne Krogstad

Seniorrådgiver

907 53 484

Erik Aasmundtveit

Managing Partner

414 31 938

Søk stilling

Vis flere stillinger: