Bernhardsen skal lede FMV vest-utbygging

Jotne Eiendom har ansatt Per Olav Bernhardsen som prosjektdirektør for utbyggingen av FMV vest i Fredrikstad.

Bernhardsen, som er født og bosatt i Fredrikstad, er utdannet fra NTH i 1986. Han har bakgrunn fra det lokale næringslivet gjennom ansettelser i AS Betongbygg, Stabburet AS og AF Bygg Østfold (tidl. AF Brødrene Holstad). Fra 2000 har han vært ansatt i AF Gruppen i forskjellige stillinger knyttet til bygg- og eiendomsvirksomheten, blant annet som leder av AF Eiendom. Han har bred erfaring med gjennomføring av utbyggingsprosjekter i regi av AF Gruppen. Han kommer sist fra stillingen som utviklingssjef i AF Gruppen store prosjekt i Bjørvika, et prosjekt AF Gruppen gjennomfører for Oslo S Utvikling.

Jotnes eiendom på FMV vest skal utvikles i kompaniskap med Selvaag Bolig AS. hvor Selvaag skal stå ansvarlig for boligdelen gjennom et 50/50 samarbeid med Jotne. Jotne skal ha ansvar for utvikling og bygging av infrastruktur og all næringsutbyggingen på området.

- Vi er svært glade for å få Per Olav med som leder av vårt store og utrolig spennende byutviklingsprosjekt. Han vil også bli engasjert i Jotne Eiendoms øvrige prosjekter. Vi er sikker på at hans bakgrunn og kompetanse, samt hans lokale forankring, vil være av stor betydning for en god utvikling av Jotnes eiendomsportefølje, sier administrerende direktør Vibeke Skar Sørensen i Jotne Eiendom AS i en pressemelding.

Bernhardsen tiltrer stillingen 1.oktober 2019.