Digital markedsfører

Sika Norge AS er en del av Sika AG, som er et verdensomspennende konsern innen kjemiske produkter til byggebransjen. Selskapet er markedsledende innen tetting, liming, støydemping, forsterkning og beskyttelse av bærende konstruksjoner til bygg og industri. Sika har sitt hovedkontor i Baar i Sveits og er representert med 19.500 ansatte i over 100 land. Det norske kontoret har 60 ansatte og ligger på Lahaugmoen industriområde, nord for Oslo.

IMPACT er et fullverdig HR-konsulenthus med spesialisering innen rekruttering, omstilling, outplacement og utvikling. Vi har et bredt kompetansemiljø og bistår kunder i et vidt spekter av bransjer. Vi er opptatt av å levere løsninger som er tilpasset våre oppdragsgiveres behov, og alltid med respekt for mennesker og verdier.

Impact er en del av Arenakonsernet. Konsernet har i tillegg datterselskapene Arbeidslivsressurs og Arena Personal, både i Norge og Sverige.

FirmaImpact for Sika Norge
FylkeAkershus
StedLahaugmoen, Skjetten
Søknadsfrist25.08.2019

Til vår markedsavdeling søker vi en engasjert og ambisiøs digital markedsfører for å styrke vår digitale kommunikasjonskompetanse. Hos oss får du en spennende stilling i et internasjonalt konsern, og du får arbeide med utfordrende og selvstendige oppgaver for å presentere våre produkter og løsninger på ulike digitale plattformer i et krevende og ekspansivt marked. Du får ubegrensede muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom ditt samarbeid med kollegaer i inn- og utland. Sika tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger mm.

Som digital markedsfører blir du en del av et sterkt markedsteam, og skal arbeide for at vi kan befeste og utvikle vår posisjon blant de ledende i vår bransje, også i bruk av digitale kanaler. Vi søker en ambisiøs, offensiv og selvgående medarbeider, med stor arbeidskapasitet, gjennomføringsevne og et brennende ønske om å lykkes. Du må ha utdanning innen digitale medier / markedsføring og noen års erfaring fra tilsvarende stilling. Lyst og evne til å skape resultater, samt god forretningsmessig forståelse er viktige egenskaper for å lykkes.

ARBEIDSOMRÅDER:

  • utforme og publisere informasjon på ulike digitale plattformer
  • aktiv bidra til designutvikling og publisering på våre nettsider
  • administrere og optimalise hjemmesidene www.sika.no - www.schonox.no - www.casco.no
  • skape synergier og trafikk mellom nettstedene og digitale kanaler
  • følge opp SEO/SEM/AdWords
  • ansvar for innhold og oppfølging i SoMe og databaser som NOBB, Cobuilder, PDS2PIM og andre
  • vedlikehold av PIM (Product Information Management) databasen

VI SØKER DEG SOM:

  • har relevant utdannelse innen digital B2B markedsføring og gjerne erfaring fra teknisk handelsvirksomhet eller byrå
  • har høy digital kompetanse og interesse - behersker Adobe InDesign, Photoshop, Infoserver/PIM, MS, Google Ad Words og Analytics
  • kommuniserer sikkert og tydelig på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  • jobber selvstendig og samarbeider godt med andre
  • trives med å jobbe i et hektisk miljø
  • er effektiv, engasjert og løsningsorientert

Sika, Casco og SCHÖNOX er velkjente varemerker i selskapet Sika Norge AS, og leverer et bredt sortiment av markedsledende produkter.

Hjemmesider: www.sika.no - www.schonox.no - www.casco.no

Spørsmål om stillingen

Stig Solberg
DNV GL Sertifisert Senior Rekrutteringskonsulent
ss@impact.no
+47 916 35552

Søk stilling


Vis flere stillinger: