Distriktssjef

NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction.

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet over hele landet.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,6 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

FirmaNCC Industry Asfalt
FylkeBuskerud
StedLier
Søknadsfrist10.08.2019

Ditt ansvar blir å sikre lønnsomhet i driften, bidra til utvikling av distriktet og forretningsområdet -innenfor rammen av NCCs og forretningsområdets strategier, policy, retningslinjer og verdier. Enheten har i dag ca. 30 ansatte. Stillingen er utfordrende, og karrieremessig interessant for den rette kandidaten. Stillingen rapporterer til Områdesjef Entreprise Øst og inngår i en regional ledergruppe.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Rekruttere og utvikle medarbeidere
  • Planlegge jobber, følge opp, fakturere og holde oversikter over alle anbud i distriktet
  • Salg, kontraktsforhandlinger, kalkyle og tilbud
  • Sørge for at virksomheten drives kostnadseffektivt og sørge for at retningslinjer for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø etterleves

Ønsket bakgrunn:

Kandidaten vi søker har bred ledererfaring, god økonomisk forståelse, er robust og rask til å få overblikk samt se helhet og sammenheng i en hektisk hverdag. Du er strukturert, proaktiv, flink til å planlegge og har god gjennomføringsevne, men viktigst av alt er god forretningsforståelse og kremmerinstinkt. Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Kompetanse og egenskaper:

  • Teknisk og/eller økonomisk utdannelse er en fordel, men kan kompenseres med relevant erfaring
  • Ledererfaring fra anleggsvirksomhet og/eller prosjektbakgrunn
  • Relevant erfaring med personalledelse, endringsledelse og organisasjonsutvikling
  • Forhandlingsvant og tydelig i kommunikasjonen med andre
  • Strukturert og disiplinert med evne til å holde oversikten over mange parallelle prosjekter
  • Eventuelt bredt kontaktnettverk i distriktet

Arbeidsstedet vil være ved vårt kontor i Lier. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Områdesjef Jan Asle Skaane på tel 934 17 159 eller vår rådgiver Rune Frøyslie, tel 402 82 150.

Søk stilling

Vis flere stillinger: