Senior Kollektivplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist11.08.2019

Er du en erfaren kollektivplanlegger?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco blir du et viktig tilskudd til et av Norges største og sterkeste rådgivermiljø innen trafikk. I trafikkavdelingen er vi engasjert i en rekke varierte prosjekter for store offentlige og private oppdragsgivere. I Sweco blir du en verdifull del av et av Norges største og sterkeste rådgivermiljø innen trafikk, og du blir en viktig bidragsyter i spennende samferdsels- og byutviklingsprosjekter.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi ønsker å være ledende innen planlegging av kollektivtransport og søker en erfaren medarbeider innen overordnet planlegging av kollektivtrafikk. Mobilitetsgruppen jobber med varierte oppgaver innen tema som signalregulering, trafikkavvikling/fremkommelighet, transportanalyser, transportøkonomi, kollektivtrafikk, ITS, parkering, sykkelplanlegging og trafikksikkerhet. Disse oppgavene dekker alle planleggingsfasene, som KVU-er og regulerings- og byggeplaner, utredninger og analyser, fremkommelighetstiltak og kollektivprioriteringer. Du vil få hjelp av et stort internt og eksternt nettverk, og du vil få gode muligheter til å utvikle deg innen både fag og ledelse.

Dine arbeidsoppgaver

  • Du vil lage planer, strategier og analyser for kollektivtrafikk.
  • Du vil vurdere, rådgi og utarbeide planer for fremkommelighetstiltak.
  • Du vil få fagansvar for kollektivtilrettelegging knyttet til KVU, KDP, KU, reguleringsplaner og byggeplaner.
  • Kundekontakt og tilbudsgiving med hele Norge som marked.
  • Du vil være en faglig støtte for mobilitetsgruppen.
  • Du vil delta i opplæring og veiledning av yngre medarbeidere.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller har en mastergrad.
  • Du har minimum fem års erfaring og spisskompetanse innen overordnet planlegging av kollektivtransport.
  • Du kjenner til de ulike planfaser. Kjennskap til offentlige planprosesser er en fordel.
  • Du har erfaring fra KU, KVU og store transportutredninger.
  • Du har en bred kontaktflate mot private og offentlige oppdragsgivere som Ruter, Jernbaneverket, Statens vegvesen og Oslo kommune.

Kontaktpersoner:

Sara Polle

Gruppeleder

95841312

sara.polle@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: