Senior Sykkelplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist11.08.2019

Vil du ta styring i våre sykkelprosjekter?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Å bygge fremtidens bærekraftige byer og samfunn er selve kjernen i Swecos arbeid. Tilrettelegging for sykkel er også et viktig bærekraftelement som stadig flere norske byer og kommuner ser verdien av og legger vekt på. For å møte denne utviklingen ønsker vi å styrke vårt fagmiljø innen sykkelplanlegging med en senior sykkelplanlegger. I Sweco blir du en verdifull del av et av Norges største og sterkeste rådgivermiljø innen trafikk, og du blir en viktig bidragsyter i spennende samferdsels- og byutviklingsprosjekter.

Hos oss vil du utvikle deg. Som sykkelplanlegger i Sweco vil du få bruk for dine evner til å lage strategier og modeller og analysere tallmateriale. Kanskje er du selv en ivrig syklist som kan bruke dine egne erfaringer når du utvikler gode løsninger? Dersom du også er god til å samarbeide og blir motivert av faglig utvikling, får du store muligheter til å ta nye steg fremover innen fag-, ledelses- og prosjektarbeid.

Dine arbeidsoppgaver

  • Du lager planer og strategier for sykkel.
  • Du vurderer, rådgir og utreder planer for mobilitet, byplanlegging og sikkerhet.
  • Du får fagansvar for sykkeltilrettelegging knyttet til reguleringer og byggeplaner.
  • Kundekontakt og tilbudsgiving med hele Norge som marked
  • Prosjekt/oppdragsledelse og oppdragsansvar

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør, arkitekt eller har en master.
  • Du har minst fem års erfaring og spisskompetanse innen sykkelplanlegging.
  • Du håndterer relevante IT-verktøy og er nysgjerrig på ny teknologi.
  • Du kjenner regelverket for utforming av gater og sykkelanlegg.

Kontaktpersoner:

Sara Polle

Gruppeleder

95841312

sara.polle@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: