Sykkelplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist11.08.2019

Er du en dyktig sykkelplanlegger?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Å bygge fremtidens bærekraftige byer og samfunn er selve kjernen i Swecos arbeid. Tilrettelegging for sykkel er også et viktig bærekraftelement som stadig flere norske byer og kommuner ser verdien av og satser på. For å møte denne utviklingen ønsker vi å styrke vårt fagmiljø innen sykkelplanlegging med en junior sykkelplanlegger. I Sweco blir du en verdifull del av et av Norges største og sterkeste rådgivermiljø innen trafikk, og du blir en viktig bidragsyter i spennende samferdsels- og byutviklingsprosjekter.

Hos oss vil du utvikle deg. Som sykkelplanlegger i Sweco vil du få bruk for dine evner til å lage strategier og analysere tallmateriale. Kanskje er du selv en ivrig syklist som kan bruke dine egne erfaringer når du utvikler gode løsninger? Dersom du også er god til å samarbeide og blir motivert av faglig utvikling, får du store muligheter til å ta nye steg fremover innen fag-, ledelses- og prosjektarbeid.

Dine arbeidsoppgaver

  • Du lager planer og strategier for sykkel.
  • Du vurderer, rådgir og utreder planer for mobilitet, byplanlegging og sikkerhet.
  • Du kan få fagansvar for sykkeltilrettelegging knyttet til reguleringer og byggeplaner.
  • Du analyserer og tolker spørreundersøkelser om sykling.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller har en mastergrad
  • Du har to til fem års erfaring fra sykkelplanlegging.
  • Du håndterer relevante IT-verktøy og er nysgjerrig på ny teknologi.
  • Du kjenner regelverket for utforming av gater og sykkelanlegg.

Kontaktpersoner:

Sara Polle

Gruppeleder

95841312

sara.polle@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: