JM søker kvinner til håndverkeryrket

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten fokuserer på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet omsetter for 16 milliarder svenske kroner og har ca 2600 medarbeidere.

Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM både i Norge og Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. JM Norge har for fjerde gang på fem år markedets mest fornøyde boligkunder iflg Prognosesenterets årlige kundemålinger.

FirmaJM Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist11.08.2019

Godt arbeidsmiljø er nøkkelen til vår suksess. I JM er det plass til alle typer mennesker og hver eneste én av oss spiller en like viktig rolle for laget. Vi vet at ulike individer sammen skaper en bedre helhet.

Til våre byggeplasser i Oslo og Akershus ønsker vi å øke kvinneandelen blant våre fagarbeidere og søker etter flere kvinner som er interessert i boligbygging og som vil være med å styrke laget vårt enda mer!

Ønsker du som har fagbrev nye utfordringer? Da kan en jobb som tømrer eller betongfagarbeider hos oss være riktig.

Kanskje er du lei av midlertidige stillinger, lav stillingsprosent, skiftarbeid, farlige kjemikalier eller kjeder deg i en stillesittende kontorjobb? Da kan en lærlingestilling hos oss være nettopp det du trenger for å få en bedre arbeidshverdag.

Vi tilbyr

  • 100% stilling som tømrer- eller betongfagarbeider / alternativt lærling frem til bestått fagbrev.
  • God fast årslønn.
  • Betalt reise hjem/arbeid i henhold til Fellesoverenskomsten for byggfag.
  • Helseforsikring
  • Fast og forutsigbar arbeidstid.
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger.
  • Variert arbeidsdag.
  • Kompetente kollegaer.

Arbeidsoppgaver

Du får være med å skape et hjem fra grunnen, ett hjem hvor våre boligkjøpere vil få en bedre livskvalitet.

Starter du hos oss som lærling sørger vi, i samarbeid med opplæringskontoret Byggopp og JMs lærlingeansvarlig, for at du får utvikle deg faglig og personlig på din vei til ditt fagbrev. Vi har dedikerte og faglig dyktige faddere som hjelper deg å lykkes. Du får lønn i hele perioden. Som ferdig utdannet innehar du et svennebrev som tømmer- eller betongarbeider.

Kvalifikasjoner

Tømrer-/betongfagarbeider: Fag-/svennebrev (eller relevant praksis).

Som lærling trenger du ikke å ha utdannelse eller erfaring innen tømmer eller betong. Det sørger vi for at du får. Men du må ha interesse for byggfaget og vilje til å lære. Vi ser etter deg som er hendig og som trives når du får være med å skape noe. Du er gjerne den i familien som fikser ting. Du liker å reparere ting selv, og har kanskje funnet på noen egne løsninger hjemme som du er stolt av? Du synes det er gøy å montere IKEA-møbler, og du er typen som alltid leser monteringsanvisningen. Du har kanskje ikke den største verktøyssamlingen, men vet godt hvordan du bruker hammer og skrujern. Høres dette ut som deg? Eller kanskje du har andre kvalifikasjoner som er interessante for oss?

Personlige egenskaper

Det viktigste for oss er at du er en lagspiller som bryr deg om dine kollegaer. Vi ser ikke etter noen spesiell mennesketype da vi har størst tro på mangfoldet, men det er ingen ulempe om du er

  • nøyaktig og metodisk,
  • positiv og engasjert,
  • trives med tidvis høyt tempo,
  • driftig og ønsker å oppnå resultater

Kontakt

Har du spørsmål om stillingen som fagarbeider eller lærling er du velkommen til å kontakte vår driftsplanlegger og opplæringsansvarlig Thomas Borgenvik på telefon 934 18 589 eller mailadresse thomas.borgenvik@jm.no.

Vi imøteser din søknad snarest mulig da utvelgelse og intervjuer vil skje løpende.

Vi gleder oss til å motta din søknad!

Søk her

Vis flere stillinger: