Prosjektutvikler tekniske fag

Skanska er et av verdens ledende eiendomsutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 41.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

FirmaSkanska Norge
FylkeTrøndelag, Oslo
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist23.08.2019

Marked, Prosjekt- og Forretningsutvikling søker tekniske prosjektutvikler som kan støtte våre utviklings- og samspillsprosjekter med å utvikle optimale, tverrfaglige tekniske løsninger og bistå i kontrahering av leverandører.

Marked, Prosjekt- og Forretningsutvikling er en sentralt organisert enhet i Forretningsområde Bygg som støtter vår lokale byggvirksomhet rundt omkring i landet med markedsarbeid, tilbudsledelse, prosjektutvikling og teknisk prosjektutvikling. Skanskas oppdragsmengde øker, og i den forbindelse søker vi en kunnskapsrik og engasjert teknisk prosjektutvikler.

Som teknisk prosjektutvikler hos oss vil du være en del av et svært kompetent teknisk fagmiljø i Skanska Norge. I tillegg til prosjektutviklere består vårt tekniske fagmiljø av prosjekt- og produksjonsledere, ITB rådgivere, rådgivende ingeniører på VVS, elektro, klima, energi og bygningsfysikk.

Prosjektutvikler tekniske fag

Vi kan tilby:

  • En attraktiv rolle som prosjektutvikler for tekniske fag i Skanska Norge
  • Mulighet til å være med å utvikle tekniske løsninger i de største og mest komplekse byggeprosjektene i Norge
  • Et sterkt fagmiljø med en utpreget delekultur som gir store muligheter for faglig utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram

Ansvar:

  • Utvikle tekniske løsninger i tett samarbeid med kunde, arkitekt og rådgivere, samt bistå i kontrahering UE og leverandører

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring med utvikling og kontrahering av tekniske fag i byggeprosjekter, ev lengre erfaring som prosjektleder for tekniske fag i gjennomføringen av prosjekter eller erfaring som RIV, RIE eller ITB
  • Ingeniør/sivilingeniør elektro- eller VVS- fag, lang erfaring/realkompetanse kan erstatte universitets-/høgskolegrad
  • Må beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Egenskaper:

  • Handlingsorientert og helhetstenkende
  • Åpen, ydmyk og evner å etablere gode relasjoner
  • Forretningsorientert, identifiserer muligheter for organisasjonen
  • Evner å lede gjennom andre og tilpasse seg skiftende omstendigheter

Stillingen rapporterer til direktør for Marked, Prosjekt- og Forretningsutvikling, og vi søker etter medarbeidere med arbeidssted Oslo eller Trondheim.

Kontakt:

Direktør Marked, Prosjekt- og Forretningsutvikling, Fredrik Dæhli, tel 982 10 338

HR-sjef, Dag Vanberg, tel 911 34 156

Søknadsfrist: 23.08.2019 (Lang søknadsfrist grunnet ferieavvikling)

Søk stilling

Vis flere stillinger: