HR-trainee

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,1 milliarder (2018) og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist20.08.2019

Vil du være med å utvikle HR-funksjonen i et av Skandinavias største og viktigste entreprenør- og eiendomsselskaper? Veidekke søker HR-trainee til vår toårig traineeordning med oppstart høsten 2019.

HR i Veidekke er i stor utvikling, og som HR-trainee vil du være med å forme en profesjonell, forretningsnær og offensiv HR-funksjon. Vår pågående HR-transformasjon innebærer å profesjonalisere HR spesialistsentre, HR servicesenter og operative HR forretningspartnerroller. I tillegg satser vi på digitalisering av HR-prosessene gjennom å innføre et nytt og moderne HR-system.

Søknadsfrist: 20. august 2019

Arbeidsoppgaver

Som HR-trainee inngår du i konsernets traineeprogram med kollegaer fra flere fagområder. Du vil delta på felles samlinger som er en arena for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. Du vil få en erfaren mentor som støtter og veileder deg underveis i traineeperioden.

Stillingen inngår i staben til Veidekke Bygg, konsernets største virksomhetsområde, og du vil rapportere til Veidekke Byggs HR-direktør. Du vil ha mulighet til videre utvikling, etter endt traineeperiode, gjennom andre HR-roller i konsernet.

Kvalifikasjoner

Du har høyere utdanning på masternivå innen HRM, organisasjonsutvikling/-psykologi, økonomi eller tilsvarende. Du kommer direkte fra universitet eller høyskole, og har maks ett til to års arbeidserfaring.

Personlige egenskaper

Du må være genuint opptatt av det profesjonelle og moderne HR-faget. Samtidig må du forstå at HR skal være relevant og verdiskapende for den operative driften i Veidekke. Veidekke har over 200 pågående prosjekter til enhver tid i Norge, med stadig økende kompleksitet og omsetning. Dette krever at HR leverer effektive og forretningsnære prosesser.

Vi skaffer, utvikler og gjennomfører prosjekter med mange involverte aktører. For deg betyr dette at du må trives med å jobbe i tverrfaglige team, ha evne til å knytte relasjoner og møte utfordringer med åpenhet. Du tar initiativ og involverer de omkring deg og du snakker godt med kollegaer på alle nivåer. Du bør være av den nysgjerrige typen, og du vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre. Kvalitet i alle ledd og faglig integritet er viktig for deg.

Vi tilbyr

  • Du får en variert eksponering av HR-faget

  • Du får være en del av HR-transformasjonen i Norges største entreprenørselskap
  • Du får konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Du får delta i Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte ca. 15 % av selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge
  • Du blir satset på gjennom en fremtidsrettet jobb i en næring i vekst
  • Du får gode kolleger. I Veidekke bygger vi hverandre, og sammen bygger vi fremtiden

Har du spørsmål ta kontakt med: HR-direktør, Lars Tronsmo, mobilnr: 917 37 376 eller HR-konsulent, Nicoline Baartvedt, mobilnr: 986 03 828.

Søk stilling

Vis flere stillinger: