Disiplinleder VVS

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Etter oppkjøpet av finske Pöyry er nå ÅF Pöyry Nordens største rådgiverselskap med 16.000 ansatte.

ÅF Making Future.

FirmaÅF Engineering
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist11.08.2019

Hos ÅF i Trondheim har vi investert mye i ny teknologi der vi bruker ICE og VR-utstyr i prosjektarbeidene. VVS-miljøets bruk av moderne utstyr, sammen med godt samspill og måten vi løser oppdrag på bidrar til svært gode tilbakemeldinger fra kunder. Dette har ført til en full ordrebok og et økende antall kunder som ønsker oss med i flere prosjekter, dette betyr at vi behøver flere gode VVS-ingeniører med på laget.

Vi søker en disiplinleder

Vi ser for oss at du har minst 5 års erfaring, men øvrige rådgivere med relevant erfaring oppfordres også til å søke da vi legger stor vekt på personlig egenskaper.
Din fremste oppgave er å fungere som disiplinleder i større prosjekter med det overordnede ansvaret for VVS. God kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk er nødvendig.

Med et VVS-miljø på 40 ansatte fordelt på 4 kontorer jobber vi i mange ulike tverrfaglige prosjekter. Hos oss kan du forvente å jobbe med utvikling av store komplekse byggeprosjekter i alle faser.

Arbeidsoppgaver

  • Overordnet ansvar for VVS i store og små oppdrag
  • Disiplinledelse/prosjektledelse
  • Jobbe i tverrfaglige prosjekter og samspillsfaser
  • Utarbeidelse av konseptstudier, skisseprosjekt, forprosjekt samt detaljprosjektering
  • Bistand ved kontrahering og kostnadsoverslag

Vi tilbyr
Du vil ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Du får faglige utfordringer og kan videreutvikle din kompetanse i spennende prosjekter. Hos oss kommer du til et tverrfaglig miljø med dyktige og erfarne kolleger i en trygg bedrift.
Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter.

I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg
  • Firmahytter

Ta kontakt for å lære mer om ÅF Engineering sine spennende arbeidsområder!

Spørsmål om stillingene kan rettes til Hans Petter Ressem, tlf: 93239191

Alle søkere oppfordres til å legge ved relevant informasjon i søknaden. Søk i dag! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: