Chief Financial Officer

Elscoop Group AS er et ungt og ekspansivt konsern i elektrobransjen. Selskapet består i dag av elleve installatørvirksomheter på Sør- og Østlandet hvorav alle har lokalt eierskap, godt omdømme og solide markedsposisjoner i sine respektive lokale markeder. Gruppen omsetter samlet for over 400 mill NOK, med god lønnsomhet og en liten, men effektiv felles administrasjon som vil holde til i nye lokaler i aksen Drammen – Asker.

Sommeren 2019 har eierne og gründerne i Elscoop Group inngått et eierfellesskap og et strategisk samarbeid med investeringsselskapet Credo Partners, og eierne har i fellesskap store vekstambisjoner i de neste 4-6 årene. Målet er å etablere en stor aktør innen elektroinstallasjon basert på en multi-lokal modell med en slank overbygning. Les mer på www.elscoopgroup.no.

FirmaElscoop Group
FylkeAkershus, Buskerud
StedAsker - Drammen
Søknadsfrist15.08.2019

Konsernets overbygning består i dag av 3-4 personer som omfatter daglig leder og nøkkelpersoner innen bl.a. økonomi og IT. Gruppefunksjonen sørger for tettere samarbeid og profesjonalisering innen fellesfunksjoner som blant annet økonomistyring, IT, innkjøp og marketing. Dette gir store gevinstmuligheter for virksomhetene. Videre vil kompetansedeling og etablering av best practice styrke forretningspotensialet til alle virksomhetene. Veksten er planlagt delvis organisk, kombinert med et offensivt program for å kjøpe opp og inkludere flere lokale virksomheter i konsernet.

Din første oppgave blir å etablere en moderne og profesjonell felles økonomi- og virksomhetsstyring i hele konsernet. Du vil skape en effektiv økonomioppfølgning og etablere felles, god målstyring og KPI’er for driften i de underliggende virksomhetene. Du vil jobbe tett sammen med daglig leder og profesjonelle eiere, og delta/rapportere i alle selskapets styremøter. Videre vil du ta naturlig del i styrearbeidet i de underliggende virksomhetene der dette ansees hensiktsmessig.

Vi tror du er en ambisiøs, operativ og forretningsorientert økonom som ser det samme potensialet som Credo Partners og eierne i de 11 virksomhetene har sett. Erfaring fra installasjons-virksomheter, bygg/anlegg/eiendom, kjededrift/retail eller generelt virksomheter som har opplevd sterk vekst kan være en fordel. Du har solid tallforståelse, god forretningsforståelse, og faglig bredde til å bekle det faglige spekteret en CFO-rolle innebærer. Erfaring med M&A ansees som en styrke da en vesentlig del av vekststrategien vil være nettopp gjennom oppkjøp.

Dette er en sjelden og unik mulighet for en sulten og ambisiøs CFO! Du får en nøkkelrolle i videreutviklingen av selskapet, og du vil være med å bidra til en meget spennende reise for hele konsernet. Reisevirksomhet i forbindelse med støtte til og oppfølgning av virksomhetene vil være en naturlig og viktig del i rollen som CFO.

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Visindi ved Vibeke Bjerknes, tlf. 986 45 381 eller Atle Ronglan, tlf. 966 27 089. Søk på stillingen senest 15.08. Alle søkere behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fasen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: