KAM/salgssjef

Tokvam as er en høyteknologisk industribedrift i nærheten av Gjøvik i Oppland. Kjernevirksomheten er utvikling, produksjon og markedsføring av redskap til profesjonelt veivedlikehold.

FirmaTokvam
FylkeOppland
StedReinsvoll
Søknadsfristsnarest

Trigges du av salg og vil jobbe med en av bransjens sterkeste merkevarer i Skandinavia?

Hos oss i familiebedriften Tokvam har vi utviklet nye- og forbedret eksisterende løsninger i mer enn 50 år. Helt siden starten har vi lekt mye og jobbet enda mer for å gjøre vinter enkelt for våre kunder. Og moroa har gitt resultater: I dag er Tokvam markedsledende på utvikling og produksjon av maskiner som bekjemper snø og is. Vi lever for å utvikle nye geniale løsninger til kundene våre.
Med Tokvam får du en stabil arbeidsplass med egen merkevare, egne produkter, egen lokal produksjon og en lang historie. Vi går inn i en fremtid med hårete vekstambisjoner som vil gi deg interessante utfordringer.

For å skape enda mer fart søker vi etter

KAM/Salgssjef

Vi ønsker å lykkes sammen og ser derfor etter en aktiv, målstyrt og forretningsorientert person med godt humør og pågangsmot. Du er blid, utadvendt og liker å gjøre en avtale med et smil om munnen.

Vi ser gjerne at du har følgende bakgrunn:

  • Erfaring fra og kunne vise til gode resultater fra produkt/løsningssalg/salg gjennom forhandlere.
  • Evne til å kommunisere og presentere.
  • Gjerne utdanning på Bachelornivå.
  • Teknisk og praktisk innsikt.

Tokvam as er en høyteknologisk industribedrift i nærheten av Gjøvik i Oppland. Kjernevirksomheten er utvikling, produksjon og markedsføring av redskap til profesjonelt veivedlikehold. Fra starten i 1958 som ei bygdesmie på Toten, har vi i dag utviklet oss og fått hele verden som marked.

Nå skal neste kapittel i historien skrives. Vi skal utvikle egen virksomhet, utfordre våre konkurrenter og begeistre våre kunder, kort sagt gjøre vinter enkelt.

Interessert?

For mer informasjon om stillingen, kontakt vår rådgiver i Orion Search Trond Rønningen:
992 62 590, trond@orion.no

Søknad og CV sendes gjennom Orions søketjeneste snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: