Senior Byplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist11.08.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som byplanlegger hos Sweco Ski blir du en del av et Sweco-kontor i sterk vekst og med store ambisjoner. Du vil bli kollega med over 100 hyggelige og dyktige fagfolk som arbeider med å finne de beste bærekraftige løsningene innen byggeteknikk, elektro, VVS, samfunnsplanlegging, vei, vann- og avløpsteknikk og prosjekt- og byggeledelse. Du vil få en viktig rolle i våre prosjekter, og bli tatt godt i mot av 15 hyggelige kollegaer på gruppen Samfunnsplanlegging. Arbeidsstedet ligger like ved Ski stasjon - kun en 25 minutters togtur fra Oslo S. Vi søker deg som tar ansvar og setter i gang ting. Du er god til å samarbeide og motiveres av faglig utvikling, samtidig som du liker oversikt og gode planer. Du viser engasjement og stabilitet, også i krevende situasjoner.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull bidragsyter for å videreutvikle gruppen Samfunnsplanlegging i Sweco. Vi har nok å henge fingrene i, og du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter på Østlandet og i landet forøvrig. Vi er blant annet engasjert i store oppdrag knyttet til Bybanen i Bergen, store infrastrukturprosjekter langs E39 og E6, samt større byutviklingsprosjekter og utredninger for offentlige og private aktører. Vi har også mange små og mellomstore prosjekter lokalt gjennom rammeavtaler med kommuner og prosjekter for private aktører. Stillingen kan tilpasses din kompetanse i tråd med kontorets behov, og du vil i høy grad kunne påvirke din egen hverdag.

Arbeidsoppgavene dine vil bestå av:

  • Utredning og utarbeidelse av plansaker på alle nivåer
  • Utredning og planlegging i tidligfaseprosjekter, gjerne som prosessleder
  • Lede planprosesser
  • Utarbeide område- og detaljreguleringsplaner
  • Prosjektledelse for større og mindre tverrfaglige prosjekter
  • Bidra til videreutvikling av fagmiljøet ved kontoret og som del av Sweco Norge

Dette kan du:

  • Du er byplanlegger eller arkitekt med planfaglig bakgrunn, med minimum 5 års erfaring.
  • Du har god kompetanse innen planprosesser og lovverk
  • Du behersker godt bruken av AutoCAD, Focus arealplan og GIS-verktøy

Kontaktpersoner:

Guro Emilie Næss Sverreng

Gruppeleder Samfunnsplanlegging

Tlf. +47 926 62 504

guro.sverreng@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: