Innkjøpsleder

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten fokuserer på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet omsetter for 16 milliarder svenske kroner og har ca 2600 medarbeidere.

Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM både i Norge og Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. JM Norge har for fjerde gang på fem år markedets mest fornøyde boligkunder iflg Prognosesenterets årlige kundemålinger.

FirmaJM Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist11.08.2019

analytisk, strukkturert, forhandlinger, leverandørrelasjoner, produktutvikling

Vi øker en kommersiell, analytisk, kreativ og strukturert medarbeider til rollen som innkjøpsleder ved Sentralt innkjøp. Du vil få ansvar for egne kategorier og blir en del av et team med faglig sterke medarbeidere.

Som innkjøpsleder vil du han ansvar for å:

  • identifisere nåværende og fremtidige anskaffelsesbehov
  • gjennomføre anskaffelser med rett kvalitet til rett tid med tydelige leveransespesifikasjoner basert på synspunkter fra organisasjonen, samt beskrivelser i virksomhetssystemet
  • sikre leverandøroptimalisering og prosess- og produktutvikling gjennom proaktiv forvaltning av leverandørrelasjoner
  • formidle informasjon om rammeavtaler til organisasjonen og sikre bruk av avtalene
  • aktivt bidra i den digitale transformasjonen i selskapet

Du har høyere relevant utdanning på masternivå og fortrinnsvis erfaring fra innkjøpsarbeid som eksempelvis strategisk innkjøper, innkjøpsanalytiker, kalkulatør eller prosjektinnkjøper.

I JM fokuserer vi på langsiktighet og bærekraft. For JM handler langsiktighet også om våre ansatte. Vi skaper resultatene sammen og er stolte over å ha en raus holdning der vi hjelper hverandre. Gjennom å tilby Aktiv Bedrift, firmaleilighet på Geilo, tilskudd til trening, samt helseforsikring og behandlingstilskudd, tar vi vare på våre ansatte. Vi har også eget kompetanseutviklingsverktøy slik at du skal kunne prestere, utvikle deg og gjøre karriere. Stillingen rapporterer til Innkjøpssjef JM Norge.

Arbeidssted er ved vårt hovedkontor i moderne lokaler på Lilleaker.

Interessert? Kontakt Robert Onarheim 97759239, Innkjøpssjef JM Norge, for mer informasjon.

Søknadsskjema med CV sendes snarest, og senest innen 11. august.

Søk stilling

Vis flere stillinger: