Senior rådgiver VVS

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist11.08.2019

Bli del av et fagmiljø i vekst.

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som seniorrådgiver VVS i Ski blir du en del av et Sweco-kontor i sterk vekst og med store ambisjoner. Du vil bli et verdifullt tilskudd til et miljø med over 100 hyggelige og dyktige fagfolk som arbeider med å finne de beste bærekraftige løsningene innen VVS, byggeteknikk, elektro, samfunnsplanlegging, vei, vann- og avløpsteknikk og prosjekt- og byggeledelse. Du vil få en viktig rolle i våre prosjekter, og vil bli tatt godt imot av dine kolleger i flotte lokaler like ved Ski stasjon – en 25 minutters togtur fra Oslo S.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er viktig for oss at du blir hørt, at du får mulighet til å utvikle deg, og at du deler og søker kunnskap. I Sweco spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er initiativrik, faglig engasjert og som samarbeider godt med andre. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt. I tillegg har du sterkt faglig engasjement og god faglig forankring. Du er endringsvillig, og trigges av å ta i bruk nye banebrytende verktøy og teknologier.

Dine arbeidsoppgaver

  • Rådgivning, BIM-prosjektering samt VVS-beskrivelse.
  • Utvikle kunderelasjoner og bidra til salg av eget og andres fagområde.
  • Bidra til at Sweco alltid leverer på avtalt kvalitet, tid og kostnad.
  • Teknisk byggeledelse/Prosjektledelse.
  • Tilstandsvurderinger.
  • Tilbud- og markedsarbeid.

Dette kan du

  • Du innehar Master eller Bachelor i Teknologi (henholdsvis VVS/Energi og Miljø), eller tilsvarende.
  • Du har minimum 4 års relevant erfaring som rådgivende ingeniør, entreprenør eller offentlig virksomhet.
  • Du har god kompetanse på relevante programvarer som Revit, Solibri, G-prog samt Autocad, og har stor interesse for BIM, og generelt modellbasert prosjektering.
  • Du er en dyktig lagspiller som holder oversikt og lager gode planer.
  • Du har god kjennskap til normer og forskrifter innenfor faget.
  • Du har gjerne kjennskap til / behersker verktøy for parametrisk design, og visuell programmering, som Dynamo, Grasshopper eller tilsvarende.

Kontaktpersoner:

Fredrik Johannes Haugen

Gruppeleder

+47 920 58 397

fredrik.haugen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: