Illustrasjon: Filter arkitekter

Bravida får stor kontrakt på i skoleprosjekt i Søgne

BRG Entreprenør AS vant konkurransen for totalentreprise med løsningsforslag for nytt skolesenter på Tangvall i Søgne kommune. Bravidas avdeling i Kristiansand sikret seg totalentreprisen for elektroarbeidene.

I slutten av juni ble det kjent at BRG Entreprenør sammen med Filter Arkitekter vant skolekonkurransen i Vest-Agder med forslaget Synergos.

Prosjektet er en kombinert ungdomsskole og videregående skole på totalt ca. 22.500 m2.

Bravida blir sentrale i skoleprosjektet. De har sikret seg totalentreprisen på elektroarbeider.

Elektroentreprisen inneholder blant annet solcelleanlegg på tak, elbil-ladere, belysningsanlegg innendørs og utendørs, nødlysanlegg, IKT-systemer, brannalarm, adgangskontroll og interkom.

Planlagt byggestart av ungdomsskolen er høsten 2020 med planlagt ferdigstillelse i 2022, mens den videregående skolen er planlagt ferdig til 2024.

– Tidlig involvering i tilbuds- og samspillsfasene åpner blant annet for stor grad av prefabrikering, og at vi får muligheten til å bidra med innovative løsninger, noe som er viktig for å kunne skape et konkurransedyktig tilbud og som igjen vil påvirke kvaliteten og byggetiden i prosjektet, forteller avdelingssjef for elektroprosjekter i Kristiansand, Agnar Klakegg i Bravida i en pressemelding.